Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова била убедена, че ще има предсрочни избори

Политика

Нинова била убедена, че ще има предсрочни избори

Нинова била убедена, че ще има предсрочни избори - Tribune.bg
Снимка:

В мрежата питат: За председател на БСП ли?

Корнелия Нинова убедена – в близките месеци ще има предсрочни парламентарни избори. Според червената лидерка партията и ще се готви за извънреден вот още на конгреса през януари.

В интервю за радио „Фокус“ председателката на БСП заявява, че в партията вече били „поизморени“, но щели продължат с още по-голяма енергия.

„Докрая на декември трябва да продължат тези срещи, събираме конкретните предложения. В края на декември обобщаваме, януари ще имаме конгрес. Убедено смятам, че ще имаме и предсрочни парламентарни, така че с конкретизацията на „Визия за България“, правим реално програма за управление на страната“, уверено казва Нинова.

Според нея премиерът Борисов е изпуснал контрола върху правителството си.

"По-рано ги събираше, опитваше се да успокоява ситуацията и излизаха в крайна сметка с някакво решение. Сега вече няколко пъти отлагат коалиционния си съвет, защото знаят, че няма да могат да постигнат съгласие. По-интересното е, че последното изказване на премиера беше: „Патриотите” си имат свои правила, аз не искам да ги коментирам“. Разбира се, понеже не може да се справи със ситуацията, бяга от нея“, заяви тя.

Изявлението на Нинова, че се готви за избори, идва на фона на лавината от критики към нея самата от хората вътре в БСП. Видни социалисти отдавна роптаят срещу авторитарните ѝ похвати на управление и чистката в партийния вестник дума.

Това даде повод за шеги за нейна сметка в интернет.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети