Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова търси начини да дискредитира Станишев за евровота?

Политика

Нинова търси начини да дискредитира Станишев за евровота?

Снимка:

Планът на председателката на БСП е да удари бившия премиер на тема магистрали

Корнелия Нинова е разработила план за дискредитиране на Сергей Станишев непосредствено преди реденето на листите за евровота. Целта е начело да бъде поставена Елена Йончева, твърди Блиц.

Акцията на червени депутати със сигнала в АПИ срещу магистралите всъщност освен че целел ГЕРБ, имал и друг, по-коварен замисъл. Нинова искала да дискредитира лидера на ПЕС. Един от участъците, които БСП настоява да провери за качество, е пускан в експлоатация именно по времето на правителството, на което той беше премиер през 2007 г.

Участъкът е същият, за който дясната ръка на Нинова – Кирил Добрев, каза, че се е „нагънал като юфка“.

Сред социалистите от миналата седмица се върти слухът, че Нинова иска да постави за водач новото си любимо острие Елена Йончева. В червените редици е настанал тих смут, след като стана ясно, че отговорник в АПИ по сигнала им е не друг, а бившият им другар инж. Дончо Атанасов. Той няма да злепостави пътната агенция в угода на БСП. Така пък аргументите им срещу „гордостта на ГЕРБ“ - строителството на магистрали, съвсем олекват. В същото време червената общност припознава Дончо Атанасов като свой кадър, твърди медията, позовавайки се на вътрешни източници.

Източник: БЛИЦ  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още