Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. NOVA отговори на Тошко Йорданов: Притеснителна е връзката между една неволна репортерска грешка и Крумовите закони

Политика

NOVA отговори на Тошко Йорданов: Притеснителна е връзката между една неволна репортерска грешка и Крумовите закони

NOVA отговори на Тошко Йорданов: Притеснителна е връзката между една неволна репортерска грешка и Крумовите закони - Tribune.bg
Снимка:

Подобни аналогии са смущаващи, пишат в позиция от медията

От NOVA излязоха с позиция след скандалните индиректни заплахи към журналиста им Благой Цицелков от страна на Тошко Йорданов от ИТН.  Сценаристът на Слави се позова на Крумовите закони и обясни съвсем сериозно в ефир, че за лъжа се режели крайници.

Става въпрос за живо включване на репортера Благой Цицелков в обедните новини на медията на 13 април. 

„Допусната е неволна репортерска грешка със замяна на имената на две политически формации - репортерът Благой Цицелков свързва позицията на „Изправи се! Мутри вън!“ с „Има такъв народ“. В излъченото видео, непосредствено след пряката връзка, информацията е напълно коректна“, пишат от NOVA.

От медията заявяват, че намират за притеснителна  връзката между една неволна репортерска грешка и Крумовите закони, направена от водещ, избран за народен представител. Подобни аналогии са смущаващи. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

111 МЯСТО...... ПРЕДИ ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ ДА НАХЛУЯТ В ПАРЛАМЕНТА...... .
ОТ УТРЕ.......МЯСТОТО СЛЕД СЕВЕРНА КОРЕЯ........
......... ВРЪЩАНЕТО НА БОРЦИТЕ-ПАРТИЗАНИ В БЪЛГАРИЯ.................
14.04.2021 15:36 / Отговор
Фончо Много чуФствителни станаха изведнъж "мисирките" на Борисов и Пеевски... 11 години ги унижават, заплашват, уволняват за критика към властта, а те си мълчат... сега се правят на възмутени. Смях!
14.04.2021 16:19
Да бе, Ако такъв "лапсус" се беше случило на Валери Симеонов, досега да сте го разпънали на кръст! Само това ли предизвика това безумно изказване, ..."притеснение"! А при ГЕРБ плачехте за "свобода на словото"!
14.04.2021 16:02 / Отговор
Karabas Barabas Ама тези от NOVA нещо взели да се открехват, така ли? Е, та вие не знаете ли, че Тошко Африкански ще изпълнява едновременно длъжностите министър на външните, че и на вътрешните работи и главен палач на републиката – по съвместителство? И сега Тошко ще замине за родната Африка при племето къдегочукаш-къдесепука, за да усъвършенства древния занаят по рязане на крайници на джурналисти? А, ще видите вие, като се върне Тошко!
14.04.2021 16:04 / Отговор
attropo Съвсем скоро такива маймуняци като тошко ще го ядат много голям!
14.04.2021 18:46 / Отговор
Бай Хой от Нова подскачат като ощипани булки,ама са си жалка телевизия с още по жалки журналя,благодарение и на тях сме на 111 място по свобода на словото.пдлоги на власта
14.04.2021 21:20 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати