Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Новаторско: БСП агитира за ЕП на Асамблеята на Евразия, финансирана от Кремъл

Политика

Новаторско: БСП агитира за ЕП на Асамблеята на Евразия, финансирана от Кремъл

Снимка:

Проведе се уникално предизборно събитие на БСП, което се явява част от Асамблея на народите от Евразия,  под егидата на президента Румен Радев, информира сайтът „Фактор“. За да не оставят капка съмнение за предизборния характер на мероприятието, социалистите бяха украсили ресторант „Лаура“ в НДК с огромен номер 18, с който участват в кампанията.

Той беше направен, не от друго, а от... розови балони. Ум да ти зайде.

Иначе мероприятието беше посветено ва 24 май.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова и водачът на евролистата Елена Йончева трябваше да държат реч по програма, но не успяха да дойдат и изпратиха поздравления. Но пък там бяха Румен Гечев, бивш икономически вицепремир в прочутото правителство на Жан Виденов и бившият червен председател на Народното събрание Георги Пирински.

Асамблея на народите от Евразия се представя като международен съюз от неправителствени организации, създаден с цел да формира интеграционен модел на партньорство в цялото евразийско пространство.

В действителност обаче за никой не е тайна, че въпросната организация е част от кремълския проект за доминация на Москва в евразийското пространство, като противовес и конкурент на Европейския съюз.

Асамблеята се финансира от Кремъл и развива дейност с личното одобрение на Владимир Путин.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още