Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Протест срещу протестите: Граждани настояха блокадите да спрат

Политика

Протест срещу протестите: Граждани настояха блокадите да спрат

Протест срещу протестите: Граждани настояха блокадите да спрат - Tribune.bg
Снимка:

Участниците в митинга определят действията на протестиращите като вандалски и хулигански

Граждани се събраха на мирен митинг в градинката на площад „Възраждане“ в столицата, за да поискат спиране на протестните действия в София, предаде БГНЕС.

„Не всички са против правителството“, заявяват участници в събитието, които се обявяват срещу продължаващите антиправителствени протести, както и срещу искането за оставка на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев.

Участниците в митинга настояват блокадите на възлови кръстовища, които от седмици затрудняват движението в центъра на София, да спрат, определяйки действията на протестиращите като вандалски и хулигански, с които се нарушава обществения ред.

„Този протест е срещу другия протест. Не подкрепяме катуните на Орлов мост, на Министерски съвет. Не подкрепяме скарите, не подкрепяме агресията на българи срещу българи. Ние сме против всякакъв вид насилие или мизерия, не сме съгласни с това“, коментира Георги Флоров.

За по-малко от 24 часа контрапротестиращите са събрали 5 000 подписа, като петицията е публикувана и в интернет пространството, а желаещите да я подкрепят могат да се разпишат и пред сградата на СДВР.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Български офицер СМЪРТ на Б С П !
20.08.2020 22:22 / Отговор
Не откривам - "петицията е публикувана и в интернет пространството"
тази петиция. Помагайте
21.08.2020 08:20 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети