Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Обрат по „разкритията“ на Йончева – никакви пари не са спестени, делото си тече

Политика

Обрат по „разкритията“ на Йончева – никакви пари не са спестени, делото си тече

Обрат по разкритията на Йончева – никакви пари не са спестени, делото си тече - Tribune.bg
Снимка:

Процесът вече е на втора инстанция, Рашидов още тогава подписал заповедта да идат на съд

Сериозни пробойни в съобщението на БСП за данни за корупция. Аферата „Ало, Банов съм“ увисна по-малко от час след обявяването ѝ.

Председателят на комисията по култура и медии в Народното събрание и бивш министър на културата Вежди Рашидов съобщи, че е реагирал още тогава. Той е дал на съд фирмата-строител заради неизпълнението на строително-монтажните работи на проекта „Ларгото“.

„Подписал съм заповед да се отиде на съд за тази неустойка за неспазването на сроковете. Чакаме решение на втора инстанция. Значи, че съм реагирал, а за всичко останало – въпросите са към друг“, коментира в кулоарите на парламента Рашидов.

Бившият министър на културата в правителството „Борисов 2“ е направил проверка в правна дирекция на Министерството на културата. Той е подписал заповедта да се търсят правата на министерството като възложител по съдебен ред веднага, след като се е върнал в страната от лечение в Германия.

„До днес всички знаехте, че са минали европейски и всякакви одиторни проверки на обекта, тук става въпрос за забавяне на строител“, допълни Рашидов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп