Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Общинска съветничка за пример: Искра Михайлова от Стара Загора крещи, че полицай е к*пут

Политика

Общинска съветничка за пример: Искра Михайлова от Стара Загора крещи, че полицай е к*пут

Снимка:

„Ма к‘во го гледаш тоя к*пут, няма правомощия нищо да напраиии“. Автор на думите е общинската съветничка от Стара Загора Искра Михайлова, която предвожда протеста в града.

Михайлова и съмишлениците ѝ са част от посочената за заличаване от прокуратурата партия „Възраждане“. Самата Михайлов преди няколко месеца беше кандидат-кметица, но събра едва около 1300 гласа – малко над 2%. Изборите бяха спечелени от кмета от ГЕРБ Живко Тодоров още на първия тур.

„Изтънчената“ реплика за полицая, който не пуска протестиращите да излязат на АМ „Тракия“, която искат да блокират, не е случайно изпусната от общинарката от „Възраждане“. Тя снима видео, в което говори за служителя на реда и дори сама го е публикувана във Фейсбук.  


Коментари (6)

Хвала, другари Типичните лица на протеста!
05.08.2020 09:28 / Отговор
кесо Кво да праиш, нали сме демокрация и червения лумпениат има право на представителство в иституциите на властта. Впрочем тая другарка по нищо не се отличава от Майчето и Корни или ако ви харесва, те от нея.
05.08.2020 10:21 / Отговор
ифчу не ние си аресваме боку
05.08.2020 11:20
1 Не разбирам защо агресията е срещу полицаите. Те са там, за да си вършат работата. Бъдете агресивни срещу властимащите, които съсипаха държавата, а не срещу служителите на реда. Ако можеха щяха да са сред нас и да протестират заедно с нас, но за съжаление не им е позволено. Ако протестират ще бъдат диспциплинарно уволнени. Никой не иска да остане без работа и доходи, всички имат семейства.
05.08.2020 14:55 / Отговор
Стела Държавата не е съсипана, гледам сега как искат да я унищожат!
05.08.2020 19:06
ХРИС Това видео показва само едно:
жална ни майка ако тези хора влезнат във властта,
и тези полицай ги съжалявам,оказаха се буфер между политически интереси,нито могат да си влезнат в правомощията ,нито могат да си вземат глътка почивка-от КПП сега на блокади.
И те са за една заплата там ,пожалете ги бе хора!!!!
05.08.2020 14:56 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още