Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Общинските съветници от ГЕРБ и СДС дариха 100 защитни облекла на Инфекциозното отделение в Добрич

Политика

Общинските съветници от ГЕРБ и СДС дариха 100 защитни облекла на Инфекциозното отделение в Добрич

Общинските съветници от ГЕРБ и СДС дариха 100 защитни облекла на Инфекциозното отделение в Добрич - Tribune.bg
Снимка:

Дарение от 100 броя защитни облекла направиха общинските съветници от МК ГЕРБ (СДС) на МБАЛ-Добрич. Гащеризоните бяха връчени на завеждащия Инфекциозното отделение в болницата д-р Венета Йовева от общинските съветници Зорница Михайлова, която е и организационен секретар на ГЕРБ-Добрич, и д-р Ивайло Петев. Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Д-р Йовева благодари от свое име и от името на екипа на отделението за направеното дарение. „Нашата цел е не само добре да обслужваме пациентите, но и за тях да се грижи здрав персонал. Което става с лични предпазни средства. Затова толкова държим на тях. Да не мислим и да не се страхуваме от контакта с болните и да можем добре да ги лекуваме, да контактуваме с тях. И да им осигурим всичко, от което се нуждаят“, сподели д-р Йовева.

Тя подчерта, че предприетите в област Добрич противоепидемични мерки са много добри. „Възхитена съм от работата на лекари и всички служители в Регионалната здравна инспекция. Защото установяването на болен с Covid-19 означава много работа за всички служители на РЗИ. В нашата област нещата са организирани много добре. Имаше оперативни щабове, предварително бяха изготвени алгоритми, включително и специално за болницата в Добрич“, подчерта началникът на отделението, където днес има само един пациент с Covid-19.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети