Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Общинските съветници в Угърчин пред Нанков: Всичко, което планирахме замря, проектите ни са на трупчета

Политика

Общинските съветници в Угърчин пред Нанков: Всичко, което планирахме замря, проектите ни са на трупчета

Общинските съветници в Угърчин пред Нанков: Всичко, което планирахме замря, проектите ни са на трупчета - Tribune.bg

„Днес бяхме и на есенния панаир в Угърчин с колегите Георг Георгиев, Андриана Младенова и Христо Николов, както и в тетевенското село Голям извор, където към нас се присъединиха Иван Цветанов, Цветелина Борисова и моят колега и приятел Младен Маринов, водач на листата на ГЕРБ-СДС за София област. Какво сме направили с кмета на Угърчин не се наемам да изброявам, защото със сигурност нещо ще пропусна. Станимир Петков е от онази порода управленци, за които няма невъзможни неща. Знае какво може да иска от държавата, раздава се с душа и сърце и получава. Градът е преобразен”. 

Това написа в профила си във Фейсбук кандидат-депутатът от ГЕРБ Николай Нанков.

„Разговарях с общински съветници и напълно разбирам тревогите им – държавата след вас абдикира от отговорността си към общините у нас, казаха ми те, притеснени как ще плащат издръжката на детската градина, на училището, на Дома за стари хора, как ще осветяват града и селата през зимата с тези високи цени. Всичко, което планирахме да направим замря, проектите ни са на трупчета и не виждаме изход. Искаме правителство с визия 5-10 години напред, за да можем и ние да планираме и работим. Много направихме, но всичко е само в управленията на ГЕРБ, след вас нищо. Това ми казаха в Угърчин и не само, навсякъде проблемите са тези, липса на перспектива, липса на средства, не се говори вече за европроекти, няма визия с далечен хоризонт”, споделя Нанков. 

„С Младен Маринов бяхме в неговото родно село Голям извор. Подкрепата му е важна и ценна за нас. Благодаря на хората от този край за гостоприемството, за вниманието, за въпросите, за топлото отношение. Ще продължим работата, само да имаме разгромяваща победа и правителство, това е важно за България, за да спрем инфлацията и намалим тежестта на кризите за хората”, подчерта още той.

 

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Има ли фактор, който разколебава доверието ви в честността на вота и изборните резултати?
Покажи резултати Скрий резултати