Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Обвиняемият Васил Божков отново зове за протести

Политика

Обвиняемият Васил Божков отново зове за протести

Снимка:

Укриващият се в Дубай обвиняем Васил Божков отново зове за протести. Вчера той направи няколко призива от профила си във Фейсбук. Тази сутрин отново кандидат-политикът реши да яхне момента и призовава: “Вчера – в София. Днес – в цяла България. Навсякъде. По всяко време. Протест до край.“

Божков вече представи политическия си проект. Изреди и целите си: създаване на поличитеска партия, която да участва в изборите, отнемане на властта, пряка демокрация.

Божков е обвиняем за 18 престъпления, сред които за ръководене на организирана престъпна група, за принуда, за изнудване, за опит за подкуп, за търговия с влияние и за държане и отчуждаване на културни ценности, за подбудителство към убийството на четири лица и др.  


Коментари (2)

кесо Бравос, Череп, изпий днес една бутилка уиски повече в подкрепа на протестиращите, това много ще ги "ободри" като научат. Само да не стане нещо с ти черния дроб, но какво да се прави свободата изисква жертви!
10.07.2020 09:54 / Отговор
Инод Боклук! Мутра- той обра Б/я и сега ще призовавал ..... защото е подсъдим, ако има глупаци да му вярват и да го подържат без да са си направили проучването за какво е съден..... си е за тях
10.07.2020 17:45 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още