Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Обвиняемият Васил Божков отново зове за протести

Политика

Обвиняемият Васил Божков отново зове за протести

Обвиняемият Васил Божков отново зове за протести - Tribune.bg
Снимка:

Укриващият се в Дубай обвиняем Васил Божков отново зове за протести. Вчера той направи няколко призива от профила си във Фейсбук. Тази сутрин отново кандидат-политикът реши да яхне момента и призовава: “Вчера – в София. Днес – в цяла България. Навсякъде. По всяко време. Протест до край.“

Божков вече представи политическия си проект. Изреди и целите си: създаване на поличитеска партия, която да участва в изборите, отнемане на властта, пряка демокрация.

Божков е обвиняем за 18 престъпления, сред които за ръководене на организирана престъпна група, за принуда, за изнудване, за опит за подкуп, за търговия с влияние и за държане и отчуждаване на културни ценности, за подбудителство към убийството на четири лица и др.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

кесо Бравос, Череп, изпий днес една бутилка уиски повече в подкрепа на протестиращите, това много ще ги "ободри" като научат. Само да не стане нещо с ти черния дроб, но какво да се прави свободата изисква жертви!
10.07.2020 09:54 / Отговор
Инод Боклук! Мутра- той обра Б/я и сега ще призовавал ..... защото е подсъдим, ако има глупаци да му вярват и да го подържат без да са си направили проучването за какво е съден..... си е за тях
10.07.2020 17:45 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети