Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Официално: Осем от ИТН стават отцепници, шест от тях ще дават гласове в парламента

Политика

Официално: Осем от ИТН стават отцепници, шест от тях ще дават гласове в парламента

Официално: Осем от ИТН стават отцепници, шест от тях ще дават гласове в парламента - Tribune.bg
Снимка:

Задкулисни лица владеели Трифонов, обяви Радостин Василев. Кабинетът – на още шест депутати от целта да оцелее

Осем от ИТН напускат партията, официално стана ясно на брифинг вечерта в понеделник. Петима са депутати, един от тях – министър, за когото се очаква да се върне в парламента и също да крепи властта.

„Задкулисни лица владеят нашия лидер, ще напусна ИТН с тъга, аз съм един от учредителите“. Това обяви лидерът на отцепниците Радостин Василев, който по информация на Tribune.bg се е договорил с Кирил Петков да му дадат МВР евентуално, след като Бойко Рашков вземе КПКОНПИ.

Той настоява за публичен полиграф на „всичките“.

„Поведението на г-н Трифонов доведе до това, че тази пария се изчегъртва. А сега изчегъртва и България“, заяви недоволният, че му взимат министертвото Василев.

Той отрече да е било консултирано с тях, че трябва да напуснат кабинета. Трифонов не виждал отдавна – откакто е министър. Лидерът на партията, който му поднесе на тепсия ММС, според него нямал морала да управлява ИТН.

„Моят морал не ми позволява да се явя като кандидат отново от тази партия. Това се оказа, че не е политически проект, а е бизнес проект“, заяви Радостин Василев, според когото РС Македония е измислена причина за напускането.

Той пак се върна на скандала с Татяна Дончева „500 к“.

„Аз подлъгах страшно много хора. Зарязах си семейството, почти унищожих адвокатската си практика за каузата. Вече е ясно защо се е криел – нямал е смелост, защото е излъгал. Адски разочарован съм от това, което се случва. Открито направих кръстоносен поход срещу мафията в спорта. И сега той ме хвърли на мафията!“, оправда предателството си срещу хората, които го направиха депутат и министър Василев.

Радостин Василев се похвали, че е повел битка с мафията и дори затворил ресторант, заради което му сложили снимката в тоалетната, а той сезирал за това органите на реда.

Според него Тошко Йорданов му е казал: „Пич, дългия ми каза да не закачаш Сталийски“.

„Не съм си позволил да открадна едно захарче, всички федерации са завладени от мафията. Всички знаят, че не може да ме купят. Помнят още какво стана с Татяна Дончева“, закани се лидерът на хората, които Слави Трифонов още вчера нарече „предатели“, ако съществуват.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати