Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. От рано сутринта: Божков започна с призивите за протести

Политика

От рано сутринта: Божков започна с призивите за протести

От рано сутринта: Божков започна с призивите за протести - Tribune.bg
Снимка:

От рано сутринта обвиняемият Васил Божков, който се укрива в Дубай, започна с призивите за протести. 

„Опитват се да омаловажат факта, че всеки протестиращ има своите уникални мотиви и те са създадени от погазването на правата ви, наглостта им, престъпленията им“, написа Божков във Фейсбук.

Ранните изяви не са случайност. Още сутринта протестиращите започнаха да блокират района около Народното събрание.

Както вчера писа Tribune.bg брутални провокации се готвят в близките дни от страна на лидерите на протеста. Планирани са „гражданско неподчинение”, фиктивни „стачки” и незаконосъобразни „граждански арести”. Ще бъдат организирани специални отряди от протестиращи, които по всякакъв начин ще опитват да пречат на работата на държавните институции и на живота на обикновените хора.

„България се събуди. Краят им е близо“, пише още Божков.

Както вече писа Tribune.bg организацията на протестите започна от рано не само за Божков. Още по тъмно в Бургас започна събирането на хора за протеста в София. От кадри, изпратени до Tribune.bg се вижда, че последен в организирания транспорт се качва общинският председател на БСП -Бургас Живко Господинов, който събира хората на спирката на НХК в Бургас.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Свидетел на всички протести от 14.12.89 Не го е писал Божков, а рекламните агенти около него. Няма такъв високопарен стил. Нали чухме записите: ъъъ... т'ва...А пък г-жа Добромирова не може да прикрие собствения си стил : всеки протестиращ имал "уникални мотиви" в смисъл на индивидуални. Помпозно, но неграмотно. Вземи единия, че удари в другия! Но както и да е, дума дупка не прави, казва поговорката.
20.07.2020 09:15 / Отговор
Инод Проверете на страницата му на Facebook - писал го е....
20.07.2020 10:06
кесо Странно нещо, протестиращите дето нямали нищо общо с Черепа и Нинова все така става, че под тяхна диктовка протестират, а в редиците им сигурно има повече комунисти отколкото за един червен партиен конгрес. Те това "харесвам" на "безпартийните" протести, че сами си вярват на това, че и нас се опитват да ни убеждават.
20.07.2020 10:25 / Отговор
Пенсионер Страницата му във фейсбук и тя се поддържа явно от г-жа Добромирова.Божков говори [когато не чете] като мутра а г-жа Добромирова като комсомолски секретар.
20.07.2020 11:20 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати