Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. От „Воля“ очаквали нов експертен кабинет да изведе страната от кризата

Политика

От „Воля“ очаквали нов експертен кабинет да изведе страната от кризата

От Воля очаквали нов експертен кабинет да изведе страната от кризата - Tribune.bg
Снимка:

В партията на Марешки не се надявали на министерства, а да участват с експерти

От „Воля“ очаквали нов експертен кабинет да изведе страната от кризата, стана ясно от изявление пред медиите на Кръстина Таскова, заместник-председател на парламентарната група на депутатите на Веселин Марешки.

„С изненада посрещнахме тези промени, тъй като преди няколко седмици премиерът Борисов заяви, че няма партия или коалиция, която да може да се справи сама с тази ситуация“, изтъкна Таскова.

Тя посочи, че от „Воля“ са очаквали много по-широк експертен кабинет с много по-голяма обществена и политическа подкрепа от хора с обществено доверие, за да изведат по-бързо държавата от икономическата и политическата криза.

Според заместник-председателката на ПГ на „Воля“ с този ремонт на кабинета управляващите показват, че са си самодостатъчни и нямат нужда от допълнителна политическа или обществена подкрепа.

„Конкретните нови лица ще обсъдим в групата, но наистина очаквахме сериозна антикризисна програма докрая на мандата, която да изведе България от кризата с най-малко щети”, уточни Таскова.

Относно възможността да бъдат поканени в експертен кабинет, Таскова отрече от „Воля“ да са очаквали да получат министерства.

„По-скоро винаги сме били отворени за участие с експерти, само и единствено с цел подпомагане на всички български граждани“, категорични са от „Воля“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

АСЕН ИЛИЕВ (Б)ОКЛУЦИ, ВЕЧЕ ОБЕЩАХ РАЙСКАТА ГРАДИНА НА БЕЛАРУСИТЕ, КАТО ВИ ИЗБИЯ ВАС. НЕ ХРАНЕТЕ НАПРАЗНИ ИЛЮЗИИ :) КАЗАХ ВИ, ЩЕ ВИ ИЗТРИЯ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА, ТА ДОРИ ДА СТЕ ПОСЛЕДНИТЕ НА ТАЯ ПЛАНЕТА.
23.07.2020 15:05 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети