Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Отново българи срещу България в Брюксел: Радан Кънев се тревожел от беззаконие

Политика

Отново българи срещу България в Брюксел: Радан Кънев се тревожел от беззаконие

Отново българи срещу България в Брюксел: Радан Кънев се тревожел от беззаконие - Tribune.bg
Снимка:

Тревогата от Гешев не трябвало да е само българска, но и общоеврпейска

„В България предстои избор на главен прокурор, с практически неограничени правомощия и седемгодишен мандат, без възможност за предсрочното му прекратяване. Единственият кандидат за тази позиция атакува в своята програма принципа на разделение на властите и заплашва независимостта на съда. Този предизвестен избор ще бъде знак за институционална криза“. Това заявява българският евродепутат Радан Кънев в свое изказване в Европейския парламент.

Кънев е очевидно горд със словото си, защото го сподели в профила си във Фейсбук.

В същото време сме свидетели и на безпрецедентен натиск върху медиите, смята той.

„Аз съм силно разтревожен, че България ще пропадне в беззаконие. И тази тревога не трябва да е само българска, но и общоеврпейска“, казва Кънев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Боклука Защо не се тревожи за всички останали избори с един единствен кандидат,а само за Гешев?За пореден път не ни изненада.Държи се и говори ,както се предполагаше.Деструктивно и злобно,като фатмака-президент...
10.10.2019 18:36 / Отговор
hahaha тОЗИ С ФАЛШИВИ ГЛАСОВЕ И МАНИПУЛАЦИЯ НА БРОЕНЕТО НА ГЛАСОВЕ ОТИДЕ В ЕС и се прави на депутат. Трябваше да се сезира КС и да си седи на летището вместо да ходи по този позорен начин в ЕС дето всички го видяха! Че реално гласовете не му стигаха!
10.10.2019 19:41 / Отговор
Кънев Много вярна позиция. Гордея се, че имаме достойни евродепутати,.които се борят за върховенството на закона като Радан Кънев. Браво все така, да ги изринем мафиотите от властта.
11.10.2019 14:22 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети