Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Овчаров за Навални: Това са теми за селски вечеринки

Политика

Овчаров за Навални: Това са теми за селски вечеринки

Овчаров за Навални: Това са теми за селски вечеринки - Tribune.bg
Снимка:

Депутатът от БСП Румен Овчаров се отнесе с пренебрежение към ареста на руския опозиционер Алексей Навални и протестите в Русия.

„Не искам да коментирам темата Навални. Това са теми за селски вечеринки. Ще цитирам една мисъл - сатанизацията на Путин и Русия не е признак за водене на политика, а е признак за липса на политика. Тази тема е много евтина и не искам да се занимавам с нея“, заяви пред БНТ бившият енергиен министър.

Той коментира и ситуацията в редиците на социалистите. Овчаров не виждал някой да е низвергнат от БСП, защото е критикувал Корнелия Нинова.

„Няма такова нещо. БСП успя да се разграничи от начина на правене на политика в периода 2013 - 2014 година, когато хора като Станишев, Дъбов, Миков осигуряха властта на ДПС, ГЕРБ и Цветан Василев. Аз бяха против изключването на Гергов, защото по принцип съм против изключванията“, разясни социалистът.

Според него въпросът не е с кого ще управлява БСП, а кой и как ще управлява България.

„БСП няма да може да управлява сама България, както и ГЕРБ няма да може да го направи. След изборите ще трябва да отговорим на въпроса - кой е за промяната и кой е за запазване на статуквото, което виждаме в момента“, коментира Овчаров.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (13)

Тоя бие Путин по дебелоочие
25.01.2021 20:23 / Отговор
комунист , друже Този индивид , по закон и по презумция , че е с влязла в сила присъда , макар условна / те са или невинни до доказване на противното или осъздени условно / като какъв го допускат по студията ??? Или Поли Златарева не знае това ??? Толкова по-зле !Вижте за какви пари иде реч и тълкуването па присъдата :"Съдът уважи предявения към Овчаров граждански иск в размер на 16 556 344,68 лева. Постанови и лишаването му от правото да заема държавна и обществена длъжност за срок от 3 години.

Двегодишна условна присъда за умишлена безстопанственост Специализираният наказателен съд наложи и на бившия изпълнителен директор на "Мини Бобов дол" ЕАД Пламен Стефанов. От действията му са настъпили щети за предприятието в ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ - 22 775 574,35 лева. Съдът уважи гражданския иск в този размер,

Съдебният състав мотивира налагането на условни наказания на подсъдимите с ЧИСТОТО ИМ СЪДЕБНО МИНАЛО и отдалечеността във времето на извършените от тях престъпления.
25.01.2021 20:34
"отдалечеността във времето на извършените от тях престъпления" - значи съдът е счел за смекчаващо вината обстоятелство това, че не си е свършил работата на време - яко!
25.01.2021 22:02
съвременник Какво очакваме от сбръчкана дърта пръ.ня известна още като Р.Овч. - руски помияр, на когото мястото му, отколе, е в затвора за злоупотреби в огромни размери със средствата ни, нашите, на българските данъкоплатци! "Вечеринката" в руските градове никак не е забавна - арестуват, бият, убиват хората (весело ли ти е?!) Убиват ги защото доказано наричат Путин крадец, убиец, г-н Война, г-н Смърт! (направо си умираш от смех, а?!)
Румене, какво си щял да кажеш по въпроса за Ал. Навални нема никакво значение! Нула! На Путин идва кървавия край! Мисля, че такъв заслужаваш и ти, но имаш късмет, че живееш, всъщност паразитираш, в европейска България. Все пак ще е добър резултат да може да се случи и да не се явяваш с грозното си лице и противния си глас по нашите медии!
25.01.2021 20:35 / Отговор
k Като „са теми за селски вечеринки“ защо потомственият чобанин Р. Овч. не се почерпи един „Новичок“ за здраве, а?
25.01.2021 20:58
Ха ха, ...да отровят някого с Новичок за руския плъх Р.Овч. било "селски вечеринки"! И такива , заедно с Фатмака Радев , се гласят да докопат властта?
25.01.2021 20:45 / Отговор
Българин ТИ ДРУГАРЮ ОВЧАРОВ СИ ЗА СЕЛСКА ВЕЧЕРИНКА! ТИ КОЙТО РАЗОРИ БЪЛГАРИЯ И САМО ВРЕДИ ОТ ТВОЕТО НЕКАДЪРНИЧВСТВО СМЕ ВИДЯЛИ! ВРЕНЕ ТИ Е ДА СЕ ПЕНСИОНИРАШ И СЕ СКРИЕШ!
25.01.2021 21:53 / Отговор
Българин ТИ ДРУГАРЮ ОВЧАРОВ СИ ЗА СЕЛСКА ВЕЧЕРИНКА! ТИ КОЙТО РАЗОРИ БЪЛГАРИЯ И САМО ВРЕДИ ОТ ТВОЕТО НЕКАДЪРНИЧВСТВО СМЕ ВИДЯЛИ! ВРЕНЕ ТИ Е ДА СЕ ПЕНСИОНИРАШ И СЕ СКРИЕШ!
25.01.2021 21:53 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети