Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Навални за всеки случай: Не планирам да се самоубивам в затвора

Свят

Навални за всеки случай: Не планирам да се самоубивам в затвора

Навални за всеки случай: Не планирам да се самоубивам в затвора - Tribune.bg
Снимка:

Руският опозиционен лидер Алексей Навални, който е в затвора след завръщането си в Русия, обяви „за всеки случай“, че е в отлично психическо и емоционално състояние и не възнамерява да се самоубива.

Посланието беше разпространено в Инстаграм профила на Навални.

Той благодари за достигнатите 40 млн. гледания на разследването му за „Палата на Путин“ и изказва предположения, че „някой в един бункер“ е много бесен и крещи: „Намерете всички лайкващи и намажете с новичок“.

„За всеки случай заявявам: Не планирам да се беся на решетката на прозореца, нито да си режа вените или да си забода остра вилица в гърлото. Много съм внимателен, когато слизам по стълбите. Мерят ми кръвното всеки ден и е като на космонавт – няма риск от внезапен сърдечен пристъп. Не пия самогон (домашен алкохол), няма да се задавя с бонбони“, изброява Навални.

Междувременно говорителят на Путин – Дмитрий Песков, нарече разкритията за „двореца в Геленджик“ „висококачествена клюка“.

„Не са необходими никакви разяснения. Вероятно си спомняте, че само преди няколко дни, когато се появи за първи път, ние казахме, че това не е вярно и че инсинуации като тези, не отговарят на действителността. Това е просто лъжа. Путин няма нищо общо с това“, каза той пред репортери.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети