Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Панев отново се оправдава за снимката с Пеевски

Политика

Панев отново се оправдава за снимката с Пеевски

Панев отново се оправдава за снимката с Пеевски - Tribune.bg

Депутатът е на мнение, че предложението за увеличение на цените не е пазарен подход, а за да създаде дискомфорт на новото правителство

Депутатът от ДБ Владислав Панев продължи да се оправдава за снимката с колегата си от ДПС Делян Пеевски. Само преди дни двамата си направиха селфи в кулоарите на Народното събрание.

„Съжалявам за снимката с Делян Пеевски. Очевидно беше несполучлив опит за шега“, заяви Панове и обясни, че идеята му е била съвсем друга, а именно да покаже проблемите, като това, че Пеевски е в парламента. Припомняме, че Панев подаде оставка като зам.-председател на ПГ на коалицията именно заради селфито.  

Панев коментира и искането на КЕВР за увеличаването на цената на тока. Той е на мнение, че това е „атака по устав срещу новото правителство”.  

„КЕВР наистина следва буквата на закона, която предвижда от 1 януари да има възможност за корекция на цените, ако пазарните условия са доста променени спрямо приетите цени на 1 юли. В същото време това предложение идва в деня, в който Кирил Петков се закле и обясни, че един от първите ангажименти на новото правителство ще бъде да не се повишават цените”, заяви Панев и добави, че според него това е направено умишлено, тъй като голяма част от членовете на Комисията са избрани от предишното управление.

Депутатът е на мнение, че предложението за увеличение на цените не е пазарен подход, а по-скоро било направено, за да се създаде дискомфорт на новото управление.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети