Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Панически опашки по бензиностанциите и пълна тишина от властта

Политика

Панически опашки по бензиностанциите и пълна тишина от властта

Панически опашки по бензиностанциите и пълна тишина от властта - Tribune.bg
Снимка:

Никой не вдига телефоните, на шефката на пресцентъра на премиера ѝ е неудобно да го безпокои след 22:00 часа

Дълги опашки се извиха пред бензиностанциите на 2 март. Притеснени граждани, мотивирани от слуховете, че веригите са на път шоково да вдигнат цените, пълнеха резервоари и туби.

В късните часове някои от обектите се оказаха затворени – като например бензиностанция на една от големите вериги в „Младост 4“.

На фона на създалата се истерия, нито един представител на властта не пое отговорност да излезе с информация какво се случва и има ли място за паника.

От „Пик“ съобщават за проведен разговор единствено началника на пресцентъра на правителството Александра Тренкова.

„В 22:10 тази вечер, до 8 утре сутринта едва ли ще успокоим хората и ще променим нещо. … Не ми обяснявайте, чела съм всичко по темата. В 22:10 не виждам как бих накарала когото и да било да коментира. Адресатът ви е министерството на енергетиката. Предполагам, че утре ще има коментар. На мен ще ми е неудобно да звъня в 22:10 часа. Персонално на мен би ми било неудобно да се обадя директно в този час на премиера. Честна дума. След като на вас не ви е неудобно, шапка ви свалям. Вие сте страхотен… Има паника, има притеснение у хората, да, знам го. Знаем го всички. Говори се, че какво, че утре ще умрем всички...“


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети