Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Панов не целял да стане президент, а да преброи свободните и „да подреже лозата“

Политика

Панов не целял да стане президент, а да преброи свободните и „да подреже лозата“

Панов не целял да стане президент, а да преброи свободните и да подреже лозата - Tribune.bg

Неуспелият кандидат-президент Лозан Панов написа пост-обяснение за краха си в социалните мрежи. Той идва дни след като и ДБ, и представители на „Правосъдие за всеки“ признаха, че да подкрепят Панов е било грешка.

„Верни приятели, знаете, че преди избори се казват много неистини и се премълчават много истини. Аз направих точно обратното и то с пълното съзнание, че на страната на истината трябва да си готов да платиш и цената на истината. Изборите, които направих, не могат да спечелят президентски мандат, но са една възможност да се преброим колко сред нас са свободните хора. Защото в природата, за да може лозичката да даде хубав плод, преди това тя трябва да се изреже до здраво“, обяви Панов.

Чисто градинарски, той подчертава, че най-доброто време за „подрязване“ е преди настъпването на зимата, но никога в мразовито време.

„Подрязването достатъчно рано, преди мразовитите дни и нощи, ще даде възможност на „раните“ да заздравеят. Така лозата ще расте бързо и ще се засили през следващите години. Благодаря Ви, верни приятели, от все сърце за цялата подкрепа, която ми дарихте. Тя не се измерва в избирателни гласове, а в споделени ценности. Именно в тях се крие здравият корен на лозата, който може да донесе голям берекет на всички българи. Тази подкрепа означава много за мен, тъй като тя засили вярата ми, че в каузата „България на свободните и честни хора“ има живот“, завършва той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети