Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Парламентът събра кворум от третия опит

Политика

Парламентът събра кворум от третия опит

Парламентът събра кворум от третия опит - Tribune.bg
Снимка:

БСП отново обяви бойкот на работата на парламента – този път заради Валери Симеонов

Проблеми с кворума в парламента. 121 депутати регистрираха едва от третия опит и успяха да дадат старт на днешното пленарно заседание.

При първото регистриране този ден 111 депутати поставиха картите си на пултовете, а при втория опит – 116, като таблото отчете 115 народни представители в зала, но един от депутатите имаше проблеми с пулта си.

Народните представители от ДПС са в парламента и не влизат в зала, а от БСП дори Корнелия Нинова е банката си на първия ред, но левите избраници също не се регистрират.

Впоследствие БСП обявиха, че решението им да не се регистрират било взето още снощи. Причината – изказванията на Валери Симеонов, който трябва да подаде оставка, за да ги върне на работните им места. Решението на левицата беше съобщено от друг специалист на скандалните изказвания – Крум Зарков. Младото острие на столетницата се прочу с това, че успя да се подиграе на всички жертви на комунистическия терор, шегувайки се че закъснял, „защото с едни ченгета от ДС се чудехме как да измъчваме нечий дядо“.

Йордан Цонев от ДПС заяви, че събирането на кворум е задължение на управляващите и отрече ДПС да е съгласувало поведението си с БСП.

Председателят на ПГ на „Обединените патриоти“ не видя драма с трите опита и заяви, че това не се случва за първи път.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

К.Анкова Тези от БСп не вземат малко работа да свуршат, ами само се занимават с глупости
31.10.2018 10:35 / Отговор
АННА Г-ЖО АНКОВА, АКО СТЕ ЗАБРАВИЛИ , ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ 2 ГОДИНИ , БОРИСОВ ВКАРВАШЕ И ИЗКАРВАШЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА / КАТО ОВЦЕ / ДЕПУТАТИТЕ НА ГЕРБ , СЪС СЪЩОТО ОСНОВАНИЕ. РАЗЛИКАТА Е ТАЗИ ,ЧЕ ТОГАВА "МЛАДИТЕ И КРАСИВИТЕ" ДОБРЕ ПЛАТЕНИ , МИТИНГУВАХА ПО ПЛОЩАДИТЕ МЕСЕЦИ НАРЕД...НЕ СЕ ВЪЛНУВАВАЙТЕ ТОЛКОВА .....ВСИЧКИ ЩЕ " ПОРАБЛОТЯТ" ЗА 13-ТА ЗАПЛАТА... МИСЛЕТЕ ЗА ВАС И БЕДНИТЕ И ВЪЗРАСТНИ ХОРА. ГЕРБ ЩЕ СИ НАГЛАСЯТ ПАК ТЯХНОТО" ДА НЕ СЕ ГУБИ"..НАДЯВАМ СЕ ДА СТЕ МЕ РАЗБРАЛИ.
06.11.2018 12:27

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати