Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Партията на Цветанов в неделя на консултации при президента

Политика

Партията на Цветанов в неделя на консултации при президента

Партията на Цветанов в неделя на консултации при президента - Tribune.bg
Снимка:

ПП „Републиканци за България“ ще участва в консултациите при президента Румен Радев в неделя, 10 януари от 10.00 часа, във връзка с провеждането на предстоящите парламентарни избори в условия на пандемия, информираха от партията.

След това ръководството „републиканците“ е планирало и брифинг за представителите на медиите.

Все още няма официална програма от „Дондуков“ 2 за това кои извънпарламентарни партии ще посреща Радев в неделния ден. В събота срещите му са с „Има такъв народ“ на Слави Трифонов, „Демократична България“, „Възраждане“ – въпреки че те са в процедура по закриване, и Мая Манолова и „трио“-то – въпреки че те не са партия.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (21)

Анастас #

а Черепа - виден опозиционер ...
последен ли ще се консултира с Фигуранта ??!!

(процесуално технически)
09.01.2021 13:35 / Отговор
Антифриз Републиканците имат много добри идеи - онлайн гласуване и по пощата и електронно гласуване. Надявам се техния глас да се чуе, защото те са хора на действията, не са като другите само на празни думи. Те могат, те са иновативни, имат свежи идеи
09.01.2021 14:25 / Отговор
Мицева Такива тролове не съм виждала от времето на фермата на Кутев в Радомир! Абсолютни отрепки!
09.01.2021 18:04
Циферблат Трябва да се чуе гласът на партиите извън парламента... Трябва да се чуе гласът и на Републиканци за България, имат какво да кажат , предложат и покажат! Републиканци изслушват хората и малки и големи, млади и стари, помагат им
09.01.2021 14:28 / Отговор
Norka Репубкиканците трябва да са в парламента. Техните цели са реалистични и са за всеобщото благо. Дано изборите си бъдат през март..... и да са честни!
09.01.2021 14:35 / Отговор
Stan Дано най-после научим датата и правилата! Не се съмнявам, че про-европейската партия на г-н Цветанов ще даде най-добри и модерни предложения за гласуването.
09.01.2021 14:38 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети