Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Първанов не приема номинацията на Мангъров за депутат от АБВ

Политика

Първанов не приема номинацията на Мангъров за депутат от АБВ

Първанов не приема номинацията на Мангъров за депутат от АБВ - Tribune.bg
Снимка:

Има номинация на доц. Атанас Мангъров за депутат от АБВ, която аз не приемам, заявява пред „24 часа“ Георги Първанов, президент на България от 2002-а до 2012 г. До 2018 г. той бе председател на създадената от него партия АБВ. Постът бе наследен от бившия вътрешен министър Румен Петков.

„Аз одобрявам действията на щаба, начело с ген. Мутафчийски, особено на фона на състоянието на тази битка в Европа и по света. Спорил съм задочно с доц. Мангъров, което предполага, че не приемам действията и поведението на доц. Мангъров, които внасят допълнително объркване у хората“, обяснява той.

Първанов подчертава, че е казал мнението си на АБВ, но те ще решат какво е добро за тях.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (15)

Гоце и дълбоката държава Стига с тези манипулации!Гоце,Мангъров даде интервю и заяви,че това не отговаря на истината!С Петков са ходили заедно за срещи с хората и да им обясни деиствията на световната фашизирана фармацефтична мафия!Гоце,той каза,че ако се кандидатира той е с десни възгледи нямащи много общо с кенефната ви партийка!
01.02.2021 17:47 / Отговор
Ти добре ли си бре Менгеле бил с десни възгледи,кьорфишеците му на тоя кукумицин са само за балъци като теб !
01.02.2021 18:51
що бе това, че е социопат, опериран от съвест и с психични отклонения може ли да е проблем за вас? Не ви ли служи вярно, не подведе ли толкова хора да се заразяват, не саботира ли достатъчно предпазните мерки и не оплю ли достатъчно щаба и правителството? Чак сега разбрахме, че Първанов бил спорил с Мангъров и одобрявал Мутафчийски - когато им замириса на власт, която ще наследят заедно с един невидим вирус - убиец, който според вашата партия не съществуваше. А кога ще си отзовете троловете?
01.02.2021 17:48 / Отговор
Тартаковер Не съм фен на Гоце, не съм гласувал никога за предната му партия, нито за сегашната. Но обективната истина, която само най-големите кретени в ГЕРБ ( те прогресивно се увеличават за сметка на нормалните) е, че чрез него единствено БСП успя да дублира мандат. Сега има отново шанс да го направи чрез Радев. Особено ако Дебелия извади някоя неизбираема кандидатура както беше Цецка.
Ако сега извади колежката и ПКП, Радев безпроблемно я отнася ! А докато пишех, се сетих че и Желю имаше повторен мандат, само че първия беше служебен.
01.02.2021 18:05 / Отговор
Аут! Изпуснал нерви циничен лешояд!
01.02.2021 18:09
Другарю Тартаковер... Не се и надявай! Казано е - два пъти не можеш да се окъпеш в една и съща вода!
01.02.2021 18:10
Тартаковер Грешиш, боклук ! Аз тук се забавлявам с неандерталците, мозъчните амеби и зашеметени примати, които са основната ударна част на ГЕРБ. Един от тях си ти, каквито и псевдоними да избираш.
Има форуми, които посещавам, там ме познават като знаещ, компетентен мъж, като човек с твърде богата обща култура( въпреки че не обичам това определение). Там с удоволствие обменяме информация, знания и познания в различните сфери от многообразния ни живот и култура.
Тук няма смисъл. Виж себе си, виж си и колегите, виж преливащата тъпота в коментарите ви, изпълнени с псувни, вулгарна арогантност, хули и всичко поднесено с елитен каруцарски речник. Обратното ви е невъзможно, изисква други познания, друг речник, а те не са познати между вас.
Аз се опитах да ви дам нещо, оказа се сизифов труд. Затова избрах другия подход.
01.02.2021 18:21
Тартаковер Това написах за "Аут". Който иска може да се присъедини към него. Форумът е отворен за всички от ГЕРБ.
01.02.2021 18:22
Одобрявам коментарите Ви, но Първанов спечели втория мандат, заради обстоятелството, че насреща му беше Волен Сидеров. И доста десни подкрепиха Първанов.
01.02.2021 18:27
Покажи всички
Първанооов викам кога ще си приберете вересиите и насраните тролове шахматисти от интернета, че и тяхното психично здраве като на Мангъреца не говори добре за вашта партия.
01.02.2021 18:41 / Отговор
Мина Питам се дали реакцията на Първанов не дойде след като Мангъров каза ,че АБВ нямат шанс. Иначе и аз намирам Георги Първанов за много по-добър президент от сегашното недоразумение.
01.02.2021 20:18 / Отговор
Ха ха ха Първанов си гледаше рахатлъка и страстите ловджийски в Президенството.
02.02.2021 11:10

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети