Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Пациентите със спинална мускулна атрофия към Борисов: Благодаря за човечността!

Политика

Пациентите със спинална мускулна атрофия към Борисов: Благодаря за човечността!

Пациентите със спинална мускулна атрофия към Борисов: Благодаря за човечността! - Tribune.bg
Снимка:

Пациентите със спинална мускулна атрофия написаха писмо до премиера Бойко Борисов.

„Благодаря за човечността и съпричастността Ви! След Вашата намеса получихме възможност за лечение от началото на 2021 година“, пишат от Сдружението на пациентите със СМА в благодарственото писмо до премиера.

„Вие за пореден път показахте, че здравето и животът на всеки български гражданин не са ви безразлични“, се казва в писмото.

От Сдружението изказват и възхищението си от проф. Костадин Ангелов, който определят като професионално подготвен, човечен и съпричастен със страданието на болните.

 „България най-сетне има подходящия министър на здравеопазването“, категорични са пациентите със СМА.

По думите им, благодарение на личния ангажимент на Бойко Борисов проблемът им е бил решен два дни след срещата със здравния министър.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

С годините Бойко Борисов израстна много-и като човек, и като държавник................... Късмет за България е, че пандемията се случи при управлението на Борисов и ГЕРБ.
Представете си какви мерки и какви пари щеше да има в държавната хазна ако правителството беше в състав:Р. Радев, К. Нинова, М. Манолова, Хаджигенов, Трифонов, Карадайъ, - доказани антидържавници........
29.12.2020 19:23 / Отговор
? Засрамете се да пишете подобни глупости, дори и да ви плащат за това. Какви мерки има сега, освен че фатално закъсняха заради рейтинга и са никакви? Благодарение на мутрата Борисов, който единствен в света позволи мачове на пълни стадиони да се изпоразяват хората, България е на челните места по най-голяма смъртност от КОВИД-19, като същевременно се правят и най-малко тестове. Цинизъм до дупка, за да може една проста и крадлива мутра да манипулира обществото, че това, което върши не е Пунта Мара.
30.12.2020 01:50
! До? :Неоснователно нападате Борисов, а не разглеждате варианта при управление на мутрата Радев, като патрон на мутрата Манолова, на мутрата Нинова, на мутрата Трифонов, на мутрата Хаджигенов-сега щеше да е апокалипсис за българите.
30.12.2020 07:37
тъжно И троловете на ГЕРБ цинични като вожда ми.
30.12.2020 08:17
Цинично е :да си фигурант на Черепа и да викаш"Мутри вън"
да си сестра Галева и да бориш мафията
В момента ГЕРБ няма алтернатива...... Докато израснат млади, необвързани, морални българи.......
30.12.2020 10:17
тъжно В държавата, каквото каже бащицата Борисов това се случва, без неговата благословия, нищо, унищожи инститиуциите, разбри системата, бламира всички реформи. Важно е ПР-че да има. Мутрата превърна страната в една диктаторска колония на Кремъл.
30.12.2020 08:22 / Отговор
До тъжния трол Вие какво искате-да чакаме благословията на мутрата Румен Радев, на мутрата Нинова, на мутрата Манолова, на мутрата Хаджигенов, на мутрата Трифонов?
Те ще докарат България до просешка тояга.......
Борисов е добре приет от всички европейски лидери-А посочените горе мутри са добре приети, само от черепи, боклуци и Т. Н.
30.12.2020 10:00

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети