Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Пеевски, напускайки Съвета по сигурността: Безполезна среща. Коалицията „Путин“ е факт

Политика

Пеевски, напускайки Съвета по сигурността: Безполезна среща. Коалицията „Путин“ е факт

Пеевски, напускайки Съвета по сигурността: Безполезна среща. Коалицията Путин е факт - Tribune.bg
Снимка:

Престъпният руски режим се обогати под благосклонния поглед на българското правителство, заяви той

„Безполезна среща, загуба на време за ДПС. Не чухме доводи защо трябва да продължи и да не бъде спряна тази дерогация. Ще продължи да се пълни престъпния руски режим със стотрици милиони от България“, заяви председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски на пресконференция в Министерския съвет. Преди движението ГЕРБ напуснаха заседанието на Съвета по сигурността.

ГЕРБ не дочакаха края на Съвета по сигурността при Денков за дерогацията, бил загуба на време

Пеевски заяви, че не разбира доводите защо дерогацията да остане до март „Никаква яснота. Ще има гласуване в НС. ПП ще си отстояват тяхната позиция. Ще се роди новата коалиция – ПП, БСП и „Възраждане“. Коалицията „Путин“ е факт. Ще видим дали от Москва се командва българския парламент и правителство. Огорчен съм“, добави председателят на ПГ на ДПС.

По думите му от Съвета е станало ясно, че Митниците не са си свършили работата и санкциите са били нарушавани: „Още утре ще подадем сигнали до прокуратурата и ДАНС. Митниците не са контролирали нищо. 60% са напуснали пределите на страната към различни дестинации от Украйна. В това сме убедени. Чудовищна далавера - по-чудовищна дори от разследването на "Политико" За нас българите бяха ощетени от дерогацията. Престъпният руски режим се обогати под благосклонния поглед на българското правителство". 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети