Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Петър Москов: Даниел Митов беше прекрасна кандидатура за външен министър

Политика

Петър Москов: Даниел Митов беше прекрасна кандидатура за външен министър

Петър Москов: Даниел Митов беше прекрасна кандидатура за външен министър - Tribune.bg
Снимка:

„Даниел Митов беше прекрасна кандидатура за външен министър. Не защото сме управлявали заедно, а защото той има образованието и качествата за поста. Това би било добре за България, но не беше добър начина, по който ГЕРБ употреби името му", заяви пред Нова тв. бившият здравен министър и лидер на КОД Петър Москов.  

„В София има две места, на които можете да получите здравна помощ през нощта, от 97 болници. Докато това е така, хората в тези две болнични заведения ще бъдат претоварени и с невъзможност да се обърнат към цялото страдание и болката на хората", заяви Петър Москов.

„В здравеопазването има цели области и бивши окръзи са медицински, здравни пустини. Там няма един кръст, който да свети през нощта, а в някои дори и през деня, където хората да потърсят помощ. Ето това трябва да бъде адресирано“, посочи той.  

„Синя България“ няма да бъдем най-големите на предстоящите избори. Вероятно няма да бъдем и победители. Но ако правим същото не можем да очакваме, че ще получим нещо различно. „Синя България“ няма да бъде поредния победител, обясняващ как ще убие противника си, но може да бъде разликата в следващия парламент", заяви Москов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети