Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Петър Витанов: Нинова изрече каскада от неистини, трети мандат ще приключи БСП

Политика

Петър Витанов: Нинова изрече каскада от неистини, трети мандат ще приключи БСП

Петър Витанов: Нинова изрече каскада от неистини, трети мандат ще приключи БСП - Tribune.bg
Снимка:

„Ние не сме послушковци, а такива са хората, които са останали около Корнелия Нинова.“ Това заяви евродепутатът от групата на ПЕС Петър Витанов пред БТВ. Коментарът му идва във връзка с твърденията на лидера на БСП Корнелия Нинова, че евродепутатите на БСП са послушковци и правят това, каквото им каже Европа.

Витанов посочи, че Нинова е изрекла каскада от неистини. Още след контраофанзивата на Украйна бе наясно, че военно решение няма. Все още не сме близо до мир, а се правят редица инициативи, произтичащи от военни лидери за търсене на политическо решение на войната между Русия и Украйна, каза той, като така опроверга друга неистина, изречена от лидера на БСП, че евродепутатите гласуват военна помощ за Украйна.

Според него, ако Корнелия Нинова се яви на трети мандат, начело на БСП, ще ликвидира партията. „Съвсем скоро БСП няма да може да мине бариерите за излъчване на свой представители в различните институции“, изтъкна Петър Витанов.

„Партия не е останала, а след нов управленски мандат, структурите ще са кухи организации. БСП разчита на носталгията на група възрастни хора. Те ходят и гонят джендъри от сутрин до вечер. Левите хора не могат да намерят за кого да гласуват“, разкритикува Витанов политиката на социалистите към настоящия момент.

Според него това, което се готви на БСП, ако в момента партията е в клинична смърт, то един следващ мандат на Нинова ще извади кабела на партията със сигурност.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети