Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кандидат-премиерът Пламен Николов редил кабинет до полунощ, показа си дипломите

Политика

Кандидат-премиерът Пламен Николов редил кабинет до полунощ, показа си дипломите

Нося си дипломите, посочи пред журналисти кандидат-премиерът на ИТН Пламен Николов преди срещата с ПГ на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ за структурата и състава на бъдещото правителство. 

„Убеден съм, че ще има кабинет“, допълни Николов без да коментира имена на бъдещи министри. Кандидат-премиерът на ИТН уточни, че е участвал в подбора им.

„Този кабинет ще бъде представен по най-добрия начин“, ангажира се Николов и изненада медиите с признанието си, че вчера до полунощ е редил кабинет. По думите му цялата ПГ на ИТн е взела участие при съставянето на кабинет.

„Не подценявайте философското образование, най-големите умове в политиката са били философи, не го превръщайте в махленски спор", апелира Пламен Николов. Той обеща на журналистите, че до края на деня ще са ясни министрите в кабинета.

„Планираме да създадем електронна система с изкуствен интелект и Ви уверявам, че при въвеждането й плагиатството рязко ще спадне", ангажира се кандидат-премиерът на ИТН. Той увери журналистите, че не се е чувал със Слави Трифонов днес.

Ето и дипломите, които показа Николов пред журналисти. На една от тях се вижда, че кандидатът за премиер на ИТН не е пълен отличник. Оценката по Психология на Николов е „Среден“ (3).

ДипломаДиплома

Диполома 2Диполома 2

Диплома 3Диплома 3

Диплома 4Диплома 4

Диплома 5Диплома 5

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати