Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Пламен Николов: Мандатът може да бъде върнат изпълнен на президента и преди петък

Политика

Пламен Николов: Мандатът може да бъде върнат изпълнен на президента и преди петък

Пламен Николов: Мандатът може да бъде върнат изпълнен на президента и преди петък - Tribune.bg
Снимка:

ДБ и ИБГНИ определиха ситуацията около кабинета на ИТН като „сложна“

Мандатът може да бъде върнат изпълнен на президента и преди петък, коментира пред журналисти кандидатът за премиер на ИТН Пламен Николов. По думите му партиите на протеста са предпочитан партньор за подкрепа.

„Търсим подкрепа навсякъде“, лаконичен бе Николов. Той отрече партията му да търси евентуална подкрепа от ДПС за кабинет.

„По-добре да се обмисли по-дълго, отколкото да се отреже веднага“, коментира Николов относно позиция на изчакване на ДБ и ИБГНИ.

По повод на острия коментар във Фейсбук от страна на номинирания за правосъден министър Момчил Иванов, в който той пише срещу неназовани „соросоидни платени политици“ и „майкопродавци“, Пламен Николова заяви: „Аз не мога да отговарям вместо него какво мисли, как разсъждава, как желае да си построи изказванията“. Статусът на Иванов е срещу „Демократична България“, а по-късно беше изтрит.

Междувременно, ръководствата на парламентарните групи на ДБ и ИБГНИ се срещнаха в Народното събрание. Пред медиите Христо Иванов и Мая Манолова споделиха, че са обсъждали ситуацията около бъдещото управление на страната и я определиха като „много сложна“.

Христо Иванов уточни, че е обсъждана и декларацията на ИТН, която Филип Станев прочете от трибуната тази сутрин и която очертава постигнатото при консултациите съгласие за програми по сектори.

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети