Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Плажен протест на жълтите павета (ГАЛЕРИЯ)

Политика

Плажен протест на жълтите павета (ГАЛЕРИЯ)

Блокадата на София продължава с акция на жълтите павета. Малобройна група с чадъри и палатки блокира булевард „Цар Освободител“ в центъра.

Въпреки че демонстрацията им е малобройна на фона на вечерните протести, те продължават с исканията си – незабавна оставка на правителството и главния прокурор Иван Гешев.

„Българино, събуди се, заповядай тук, тук също можеш да си на плаж“, призова Николай Николов, един от протестиращите. „Всичко вече е казано. Дела трябват, а не думи“, смята той.

Според него за българските властимащи може да се напише „една много дебела книга с провинения“, а в демократичните държави всички скандали, които се случват в публичното пространство с участието на политически лица, водят до оставки.

Полицейското присъствие в центъра на София продължава да бъде засилено, а части на полицията и жандармерията са разположени пред всичко ключови места, както и пред сградите на основните институции, предава БГНЕС.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Естет И къде се облекчават тези смръдльовци?
29.07.2020 15:44 / Отговор
кесо Даа веднага се вижда каква "жестока" и "епична" борба /по вапцаровски/ водят тези "истински революционери".
29.07.2020 16:37 / Отговор
Току-що успях да се прибера. Задръстването е голямо. Разбирам полицаите-не искат да правят услуга на идиотите, които "плажуват" на жълтите павета и ни правят на луди. Задръстването изпращаше такава негативна енергия и псувни към шепата протестиращи, че не ми се мисли какво ще им се случи. Вселената не прощава. Кармата е тежка.
29.07.2020 17:05 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети