Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ПП обяви Радостин Василев за „емоционално нестабилен“ инструмент на „дълбоката държава“ (ВИДЕО)

Политика

ПП обяви Радостин Василев за „емоционално нестабилен“ инструмент на „дълбоката държава“ (ВИДЕО)

Според „промяната“ Радостин Василев ги е записвал и утре ще пусне монтаж

„Активно мероприятие срещу ПП/ДБ и възможността да има правителство“. Така Кирил Петков определи предстоящата утре пресконференция на техния депутат Радостин Василев.

Петков не каза директно дали диригент е президентът Румен Радев, но подчерта, че държавният глава бави мандата, а утре в 11:00 се готви „взрив“.

„Политици от коалицията са били записвани в работни разговори, използвани са записващи устройства. Тези разговори са работа на службите и дълбоката държава. Службите знаят, че ако се състави правителство, ние ще сменим техните ръководства. Службите и прокуратурата знаят, че е дошло време разделно. Като инструмент е използван емоционално нестабилен политик – Радостин Василев, който се разследва от Гешев“, обяви Кирил Петков.

Лидерът на ПП разказа, че Василев първо не искал да дава имунитета си, но после размислил и казал, че сам ще си го даде.

Активирал го отказа да му позволят да е министър на младежта и спорта.

„Лично се е похвалил, че има подкрепа от инструменти на превзетата държава. Нереалистичната му надежда е да започне политически проект. Записите представляват думи и фрази, извадени от контекст. Компилация от отделни думи“, твърди Петков.

Той имал и информация какво внушение ще носят.

„Бойко Борисов е само медиен противник, ще изперем Борисов, Христо Иванов е измислил схема да не се взима имунитета на Борисов“, даде примери той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати