Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ПП щели да говорят с ГЕРБ, ако разговорите се водят от Бойко Борисов и били пред камери

Политика

ПП щели да говорят с ГЕРБ, ако разговорите се водят от Бойко Борисов и били пред камери

ПП щели да говорят с ГЕРБ, ако разговорите се водят от Бойко Борисов и били пред камери - Tribune.bg

Разговор за спортната комисия между Кирил Петков и Мустафа Карадайъ е имало като лидерът на ДПС е заявил, че е поел ангажимент към „някой от президентството”, заяви пред „Дарик” съпредседателят на ПП.

Радостин Василев бил споделил, че в проведения му частен разговор ангажиментите били към президентството, не към президента.

„Някой се бил обаждал на ДПС да не бъде той. Хем комисията ни е дадена, хем телефони звънят. После се казва не може да бъде този човек. Карадайъ повтори три пъти, че е поел ангажимент”.

Петков заяви, че щяло за спортната комисия да бъде назначен служебен председател. Даде да се разбере, че няма да отстъпят от номинацията на Радостин Василев. За земеделието обаче беше доста по склонен като заяви, че ПП щели да се съберат във вторник, за да решат - или и там щяло да има служебен председател.

„Ситуацията е доста флуидна”, констатира Петков и съобщи, че започвали публични разговори за политики.

Той постави условие - „Продължаваме промяната“ би преговаряла с ГЕРБ, ако разговорите се водят от Бойко Борисов и са прозрачни и пред всички камери.

„Ние няма да подкрепим правителство на ГЕРБ независимо какво се случва, но бихме дали представа за кои неща могат да разчитат на нас“, уточни той.

„Знаете ли какъв лукс би било, когато аз бях премиер, ако знаех всички политики, по които ГЕРБ би ме подкрепила. Тогава щяхме да знаем какви са нещата, които можем да свършим в началото. Ние сме готови да им дадем тази яснота“, посочи Петков.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати