Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Предозиране: НАП затворили „любимия ресторант“ на Борисов, който... не ходи по ресторанти

Политика

Предозиране: НАП затворили „любимия ресторант“ на Борисов, който... не ходи по ресторанти

Предозиране: НАП затворили любимия ресторант на Борисов, който... не ходи по ресторанти - Tribune.bg
Снимка:

НАП се похвалиха, че са затворили за 14 дни голям столичен ресторант, намиращ се в кв. Дианабад, заради нарушение на изискванията за регистриране и отчитане на продажбите. От агенцията не посочват името на заведението, но според информация в "Капитал", "Дневник" и "Сега" ставало въпрос за ресторант "101", който се намира в спортния комплекс "Диана". 

Изданията посочват още, че това било и любимото място за игра на карти на Бойко Борисов. Забавното е, че бившият премиер от години не е посещавал ресторанти и заведения, коментираха за медията ни народни представители от ГЕРБ.

Не е съвсем ясно откъде идва информацията, че заведението е любимо на лидера на ГЕРБ, нито засичан ли е там в последното десетилетие. Според твърдения в медиите Борисов посещавал ресторанта преди да създаде партията си, а самият Ресторант "101" затваря врати през 2011 г. После на мястото се появяват други заведения с различни имена, а в момента ресторантът отново се казва "101".

При изненадваща проверка в понеделник в обекта, инспекторите от звеното за фискален контрол установили, че едно от фискалните устройства не изпраща информация в НАП, което е и повод за временната мярка. Собственикът ще обжалва наказанието, съобщи бТВ.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати