Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Преизбраха Георг Георгиев за председател на МГЕРБ

Политика

Преизбраха Георг Георгиев за председател на МГЕРБ

Преизбраха Георг Георгиев за председател на МГЕРБ - Tribune.bg

С мнозинство от 501 гласа "за" Георг Георгиев бе преизбран за председател на най-голямата младежка организация, тази на ГЕРБ. На форума, който се проведе по-рано днес присъстваха над 600 младежи и членове на партията.

"Младежката организация на ГЕРБ от 2008 г. е изразител на младите за по-успешна държава. Оттогава досега ние наброяваме вече 15 000 души и растем всяка година. Ние инвестираме в нашите младежи с нашите летни университети, политически академии и регионални събития, така, че хиляди млади хора добиха опит, знания и умения", заяви Георгиев в началото на форума и припомни, че от МГЕРБ има и евродепутати и депутати, кметове, членове на министерски екипи и експерти във всяка сфера на обществения живот.

„Държавата спря, защото някой пожела така. И този някой, за съжаление, е призваният да представлява страната в нейната цялостност и единство - именно президентът. Това, което наблюдаваме в момента в политиката, е пряко отражение на неговите желания и начина, по който неговото служебно правителство управлява страната”, коментира политическата ситуация у нас Георгиев.

„Заявките, които дадоха политическите партии е да не подкрепят мандат на БСП. Смятам, че това също беше преднамерен, нарочен ход на държавния глава, за да не се формира правителство и служебният кабинет да продължи да управлява страната”, добави още той.

„Ние не сме за разделяне на хората по изкуствен път, вярваме, че с екипа зад мен ще помогнем да заслужим доверието към нас на Бойко Борисов. Силният колектив е низ от силни личности“, подчерта Георгиев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати