Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Преизбраха Георг Георгиев за председател на МГЕРБ

Политика

Преизбраха Георг Георгиев за председател на МГЕРБ

С мнозинство от 501 гласа "за" Георг Георгиев бе преизбран за председател на най-голямата младежка организация, тази на ГЕРБ. На форума, който се проведе по-рано днес присъстваха над 600 младежи и членове на партията.

"Младежката организация на ГЕРБ от 2008 г. е изразител на младите за по-успешна държава. Оттогава досега ние наброяваме вече 15 000 души и растем всяка година. Ние инвестираме в нашите младежи с нашите летни университети, политически академии и регионални събития, така, че хиляди млади хора добиха опит, знания и умения", заяви Георгиев в началото на форума и припомни, че от МГЕРБ има и евродепутати и депутати, кметове, членове на министерски екипи и експерти във всяка сфера на обществения живот.

„Държавата спря, защото някой пожела така. И този някой, за съжаление, е призваният да представлява страната в нейната цялостност и единство - именно президентът. Това, което наблюдаваме в момента в политиката, е пряко отражение на неговите желания и начина, по който неговото служебно правителство управлява страната”, коментира политическата ситуация у нас Георгиев.

„Заявките, които дадоха политическите партии е да не подкрепят мандат на БСП. Смятам, че това също беше преднамерен, нарочен ход на държавния глава, за да не се формира правителство и служебният кабинет да продължи да управлява страната”, добави още той.

„Ние не сме за разделяне на хората по изкуствен път, вярваме, че с екипа зад мен ще помогнем да заслужим доверието към нас на Бойко Борисов. Силният колектив е низ от силни личности“, подчерта Георгиев.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още