Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Премиерът: За разлика от тези, които вече събират CV-та, ние имаме да решаваме много неща

Политика

Премиерът: За разлика от тези, които вече събират CV-та, ние имаме да решаваме много неща

Премиерът: За разлика от тези, които вече събират CV-та, ние имаме да решаваме много неща - Tribune.bg
Снимка:

Борисов за Христо Иванов: Гузната физиономия не можеш да си оправдаеш

„За разлика от тези, които вече събират CV-та, ние имаме да решаваме много неща. Имаме болниците, имаме общините, имаме релокация, имаме най-голямата икономическа и финансова криза в света. До 2-3 дни съм подготвил интересни решения, ще успокоим хората. Те са тежки решения“.

Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на инспекция на строежи на пътни участъци в страната.

„Тежките решения е важно да ги взима човек. Аз моите съм ги взел. Другите да му мислят. Казват, че искат да влязат в парламента, за да бъдат силна опозиция. А кой ще доведеш? Как може програмата на една политическа партия да е да влязат в парламента? Да ходят 3 пъти в седмицата на работа и да взимат заплати“, обобщи исканията на опонентите си Борисов.

Той е категоричен, че „не им е мила държавата“ на онези, които искат от него да разпусне правителството.

Лидерът на ГЕРБ не пропусна и да коментира скандала с Маджо и Христо Иванов. Борисов лично препратил на бившия си министър откъса от разговора.

„Не за друго, а да си види гузната  физиономия. Гузната физиономия не можеш да си оправдаеш“, категоричен е Борисов.

„Двуличието ще им блесне със страшна сила. Всичко рано или късно излиза на яве“, предупреди той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (15)

Гузната физиономия си ти, хайде ходи си с мир, и да започне европейската прокуратура да те разследва за всичките ти кражби, далавери и пране на пари.
11.08.2020 13:01 / Отговор
Гери вЕрвай си...
11.08.2020 13:12
АЗИАТСКО-РУСКИ ФИЗИОНОМИИ: 1. РУМЕН РАДЕВ
2.КОРНЕЛИЯ НИНОВА
3.ВАСИЛ БОЖКОВ
4.ХРИСТО БОЙКИКЕВ
5.ОТРОВЕНИТЕ ТРИМА
6.МАЯ МАНОЛОВА
11.08.2020 13:17
Тодорова Значи когато обиждаш някого или обвиняваш трябва да имаш доказателства, че питам този дето говори за кражбите и далаверите наг-н Борисов от къде са му доказателствата от Бабикян, от Йончева, от Радев от Боец и други недоразумения, внимавай да не се озовеш в ареста за клевета, защо метежниците се мислите за защитени и недосегаеми и можете да плещите глупости наляво и надясно за всички ще има видьов ден
12.08.2020 09:51
РЕДОВНИ ИЗБОРИ НАЙ-ДЕМОКРАТИЧНОТО И ЕСТЕСТВЕНО РЕШЕНИЕ
НАЙ-БЛАГОПРИЯТНОТО ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ИСКАТ БЪЛГАРИЯ ДА Е СИЛНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА, А НЕ ТРОЯНСКИ КОН НА АЗИАТСКА РУСИЯ
11.08.2020 13:12 / Отговор
Тартаковер Нито имаме най-голямата икономическа и финансова криза в света, нито България беше преди два месеца най-чистата от коронавирус държава, нито сме най-положителни в нещо, най сме главно в лъжите при управлението на този бандит. Най сме разбира се в отрицателния смисъл на държава от Европейския съюз. Най-последни сме във всичко, което определя една държава като нормална. Абсолютно убеден съм, че и тези които пишат възторжени оди за правителството и лично за този бандит, го знаят, виждат, но просто " сърце не им дава", както има народен израз, да го признаят. Защото е много по-лесно и приятно да се самозаблуждаваш и бягаш от действителността.
11.08.2020 13:15 / Отговор
В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ: ЧЕРВЕНИЯ МЕТЕЖ, КОЙТО ТЕЧЕ В МОМЕНТА И ОЛАВЯВАН ОТ РУСКИЯ РЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ, ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СЪСТОИ ОЩЕ ПРЕЗ М. МАРТ/АПРИЛ, НО КОРОНА ВИРУСА СПАСИ ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ
11.08.2020 13:26
Ооооо... Тартарон Тартаковски е тук - той е "аристократ" и коментира избрани теми, които единствено са му интересни. Обикновено, разбира се, плюе Бойко и лиже Радев...
11.08.2020 13:38
Тартаковер Едва ли си прочел забележителния роман от Алфонс Доде, но щом така модифицираш никнейма ми, значи имаш нещо повече в главата от сивата блатна помия коментираща тук. Е, не съвсем обработена, все още във вид на руда, но пак е нещо. Затова ще те попитам, кажи два три примера за 10-годишното управление на Тиквоний, с които да сме се отличили като по-добри от другите влезли заедно с нас, или след нас държави в Европейския съюз ? Ако много се затрудняваш, няма да те измъчвам. Ще приема мълчанието ти като убедителен отговор.
11.08.2020 13:53
Тартаковер, Ти от Младежката Организация на БСП, за която пише Алгафари ли си?
11.08.2020 13:54
Анастас ПЕТИЦИЯТА набира скорост
Бъдете част от този исторически момент:
ПОДПИСКА ЗА
ИМПИЙЧМЪНТ НА ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ

www.peticiq.com/198975

Задължително си напишете и "кратък коментар" и отметнете да се вижда поста Ви (= да се вижда подписа Ви = значи да се вижда коментара, а НЕ да се вижда мейла Ви, който остава винаги скрит като връзка за линка, който ще получите за потвърждение)
Прегледайте и коментарите за Народната Любов - натурална и неподправена
- не е като във форумите "Дневник" на Мутрата ПроКОНПИев и "СЕГА" на Мутрата Сашо Дончев.
Няма и "измислени" неща като в Бошков TV и Евроком.

(добронамерено подканящо)
11.08.2020 15:09
Тартаковер В добро настроение съм, затова не се нервирам да повторя и подесеторя нещо, което често пиша. Нито съм от младежка организация на БСП, нито от организациите и на по-зряла възраст. Просто защото нямам връзка и допирни точки с тази партия. Но хайде, постарай се да го запомниш най-после, защото ако бързо забравяш ще си помисля нещо за интелектуалните ти възможности. Дотук по този въпрос. Второто е въпрос от моя страна. Защо използваш никнейма ми, като свой и започваш с него коментара си ? Смяташ ли го за нормално?
11.08.2020 14:25 / Отговор
Нико Бе какви инспекции, да не си пътен инжинер, само миткаш по пътищата далеч от хората, защото знаеш, че те не те искат! Чупката в Банкя и си гледай старините! Омръзна ни от теб!
11.08.2020 14:37 / Отговор
В затвора му е мястото.
11.08.2020 21:37
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати