Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Превозвачите и правителството възстановяват диалога, но протест ще има

Политика

Превозвачите и правителството възстановяват диалога, но протест ще има

Превозвачите и правителството възстановяват диалога, но протест ще има - Tribune.bg

„Три часа се води диагол и всички излизат с ясната идея, че сме в една лодка“, обяви Кирил Петков след срещата с превозвачите. Правителството е обещало министърът на регионалното развитие да направи работна група, а по всички други теми Николай Събев остава с отворена врата.

Петков обяви, че са влезли в разговор за биодобавката като може да се обсъди за по-ниски цени, а той е обещал, че ще върне отговор „хем да се спазват ангажиментите към Европа, хем да не фалират заводите за биодобавките“. Той допълни, че ще говори с Европейският съвет затова дали е възможно да се намалява акциза на горивата, защото Асен Василев му е казал, че подобно нещо не може да се случи.

„Възстановихме диалога, предстои ни много работа, но всички се обединихме, че с диалог и работа ще се свършат нещата, а не със заявки през медиите“, допълни Петков.

Превозвачите обявиха, че са приели извиненията на Кирил Петков, но протест утре ще има, защото реално няма нищо конкретно като взети мерки.

Милтенова уточни, че благодари за конструктивния диалог, но протест ще има. Петков пък скочи и допълни, че протестът щял да бъде мирен, без да се пречи на матурите и на останалите граждани. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати