Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Президентството: Борисов се хвали с автомобилите, а днес няма спомен за обществената поръчка

Политика

Президентството: Борисов се хвали с автомобилите, а днес няма спомен за обществената поръчка

Президентството: Борисов се хвали с автомобилите, а днес няма спомен за обществената поръчка - Tribune.bg
Снимка:

От „Дондуков“ 2 нямало да взимат повече отношение към този изкуствено раздухван сценарий

Продължава размяната на реплики между президентството и правителството по случая със скандалната поръчка на автомобили за МВР. От „Дондуков“ 2 излязоха със следната позиция след въпроси от страна на медии по повод днешните коментари на министър-председателя.

„Паметта на министър-председателя очевидно се нуждае от освежаване след като на 7 октомври 2018 г. от мястото на събитието се хвали пред медии с усвоените от правителството му средства и доставените автомобили, а днес няма спомен за обществената поръчка, договорена от подчинената му администрация.

Президентската институция отново призовава за пълно осветляване не само на този случай, но и за проверка на изразходваните милиарди левове през последните години, включително в случаите, когато обществени поръчки не се провеждат изобщо и преустановява да взима отношение към този изкуствено раздухван в медиите сценарий“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (21)

Изкуствено раздухан от медиите скандал било официален доклад на Европейската служба за борба с измамите. Не са изкуствени и раздухани повтаряните ежедневно, недоказани с нищо твърдения на Радев за мутри и шкафчета. Изкуствен президент, който ще ни превърне в изкуствена държава.
03.02.2021 18:22 / Отговор
113 Поръчката за автомобилите, за които са сигнализирали от ОЛАФ и заради, които от ГЕРБ се опитват да атакуват Радев, е започната от министър Румяна Бъчварова и е подписана за изпълнение от министър Валентин Радев. И двамата министри в кабинети на Борисов . Ама няма мисирски, които да ги питат
03.02.2021 18:31
от ОЛАФ са прочели кой какво е обявил и подписал. За разлика от нашето селячество, лапащо мухите, които му подхвърляте, ОЛАФ не си събира информацията от троловете в интернет. Тези, които са се наточили как ще свалят Борисов и ще смучат европейски фондове ще останат с пръст в уста. Европа не допусна парите и да се харчат от крадливи русофили, не ги отпускаше докато Борисов не дойде на власт и ще ги спре ако си отиде. Ще ви остане да разчитате само на помощите на съветския брат.
03.02.2021 18:57
от ОЛАФ ОЛАФ: разследваме потенциална измама и закононарушения при изпълнение на Споразумение за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по фонд "Вътрешна сигурност" за закупуване на превозни средства за МВР.

Борисов, 7 октомври, 2018: "Присъствах на Националното съвещание на ръководството на МВР. Нови 341 автомобила получи жандармерията. Още 300 са в поръчка, сменихме толкова коли, 68% сме усвоили от парите, които Европа даде за опазване на границата и продължава да идва техниха, 150 милиона повече за заплати в МВР."
03.02.2021 19:29
вторият боклук трол също писал с име "От Олаф" е от типа имитация, трол -вирус, репликиращ се в човешки същества за да ги използва за своите цели. Обучените болшевишки тролове са като ония чудовища от филмите за извънземни или за демони, които се преструват на организма, който завземат. Извратители на истината, самата лъжа в човешки образ. В момента са на път да обсебят цялото общество.
03.02.2021 19:48
въпрос Един прост въпрос като за прост трол на ГЕРБ - защо обвиняват Пламен Узунов за обществена поръчка, реализирана от Валентин Радев, министър на Бойко Борисов?
03.02.2021 19:54
Покажи всички
мда На съветската мутра Борисов всяка дума е лъжа, обучен комунист е, не знам защо още му се обръща внимание на простотията.
03.02.2021 18:22 / Отговор
Анастас #

- Споко, Гешев си знае работата а и Кьовеши е с него !

Мутрите на Радев-Вън ще си сърбат попарата.

(пророчески)
03.02.2021 19:15
ЗЕЛЕНИЯТ ЧОРАП СЕ РАЗПЛИТА...........ЩЕ ЛЪСНАТ ЖЕСТОКИ КОРУПЦИОННИ ДЕЙСТВИЯ.... ЗАТОВА Е НЕОБХОДИМ СЪДЕБЕН ИМУНИТЕТ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА БАНДА НА РУМЕН РАДЕВ...
НАДЕЖДАТА НА БЪЛГАРИТЕ Е В ЕВРОПЕЙСКАТА ПРОКУРАТУРА И СЪД......
СЪД ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ.......
03.02.2021 21:15
Тартаковер В друг коментар цитирах две поговорки едната от които беше "Който се смее последен, се смее най-добре"
Мъдрост. Никой не е по-мъдър от народа, изстрадал тази истина, за да я претвори в поговорка. Ще видим какво ще донесе разследването, и кой накрая ще се усмихва, а кой ще гледа като насрано дете майка си, но няма да му се размине само с гледането. Привидно случая е дребен на фона на десетките и стотици милиарди корупция, през дългогодишното ограбване на България от бандитите на ГЕРБ. Но може да се окаже само пръста, натиснал спусъка на прочистването.
Важно е кой ще провежда разследването. Когато отрежат Гешев от ролята му на прикриващ бандитизма и корупцията на най-високо равнище, шансовете да се тръгне в правилна посока са огромни.
03.02.2021 18:31 / Отговор
До Тартаковер Имам само един съвсем уважителен въпрос: - Някога предполагал ли си, дори и за миг само, че Президента може да не е прав за нещо?!
03.02.2021 18:44
защо говорите с тартаковер като с човек, след като не е?
03.02.2021 18:59
Тартаковер С удоволствие отговарям на прилично зададен въпрос.
Преди всичко прочетох отново коментара си, за да видя дали не съм сгрешил да обявя предварително кой е прав и кой виновен. Извинявай драги(а), но не съм допуснал тази грешка. Просто от целия контекст на коментара ми се разбира, че очаквам справедливо отсъждане при този казус. А ако след него справедливостта се настани трайно в държавата, какво по-желано от всички хора у нас?
03.02.2021 19:05
Таракане, Мозъкът ти просто е атрофирал ли, или го е проял вирусът на комунизма! Разследването е проведено от ОЛАФ, а не от нашата Прокуратура! Раследва се промяната на условията на договора, което е направено от Пламен Узунов! Подопечният на Радев е затънал яко в лай'ната, та и тролове като тебе не могат да замажат гафа! Иначе ти си чакай пилци за броене!
03.02.2021 21:43
Захари Бонев А бе Тараторчо, ти си бил много тъпо парче!
04.02.2021 11:51
Отговорите такива от твоя вид ще си ги получат от компетентната инстанция. Не говоря за ОЛАФ. Да не кажете, че не сте предупредени.
03.02.2021 20:11 / Отговор
Дундьо "Чети бре Пенчо, чети", ама троловете не четат, те пишат опорки. Ако бяха прочели съобщението на ОЛАФ нямаше да задават тъпи въпроси. В служебното правителство на Радев, 2017 г, Узунов като министър на МВР и неговата заместничка извършват промяна на параметрите на обществената поръчка за машини с висока проходимост, на 02.03. така, че да облагодетелства трето лице-Г. Ганчев, и провеждат търг, на 20.04. спечелен от Ганчев, но машините не са високо проходими, нито са нови. След приключване на служебния кабинет Правителството атакува проведения търг пред съда, но няма основание за обявяване същия за незаконен, защото офертата на Ганчев отговаря на параметрите на обществена поръчка, променени от Узунов. Затова ако, тогавашния министър на МВР не подпише договор с Ганчев-трябва да му се изплати огромно обещетение от нашите данъци. Какво пак не разбирате мурзилики???
03.02.2021 22:14 / Отговор
Много добре разбират, но не им изнася. Въпросите и мазането са с надеждата по-тъпите да не разберат.
03.02.2021 22:27
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети