Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Приоритетите на ГЕРБ-Варна: 7 стратегически проекта, умишлено саботирани от ПП

Политика

Приоритетите на ГЕРБ-Варна: 7 стратегически проекта, умишлено саботирани от ПП

Приоритетите на ГЕРБ-Варна: 7 стратегически проекта, умишлено саботирани от ПП - Tribune.bg

За 7 проекта от стратегическо значение за развитието на Варна поеха ангажимент кандидатите за народни представители от ГЕРБ/СДС с водач Даниел Митов, зам.-председател на партията и два пъти външен министър на страната.

Това са довършване на АМ „Хемус“, строителство на  АМ „Черно море“, изграждане на Индустриална зона, втори мост над езерото, леката железница, доставка на 60 нови електробуса и не на последно място – нова модерна инфекциозна болница, посочи на пресконференция кметът на Варна и областен лидер на ПП ГЕРБ Иван Портних.

Според него, разработените проекти от Община Варна са умишлено саботирани от правителството на „Продължаваме Промяната“.

„Дали поради липса на знания и въображение или от обикновена наглост, днес някои промянаджии нагло си ги присвояват. Така е, когато кражбата ти е втора природа“, коментира Портних.

Той и административният секретар на ГЕРБ – Варна Павел Христов представиха пълната листа с 30 кандидати за предстоящия предсрочен вот на 2 октомври. След водача са депутатите от 47-то НС Красен Кралев, Павел

Христов,  Славена Точева и Бранимир Балачев. Коалиционните партньори СДС и Гергьовден са представени отново от университетския преподавател доц. д-р инж. Медиха Хамза и Ирина Делчева.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети