Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Проданов: Петков и Василев са говорили с наши членове, но хората на БСП са коректни

Политика

Проданов: Петков и Василев са говорили с наши членове, но хората на БСП са коректни

Проданов: Петков и Василев са говорили с наши членове, но хората на БСП са коректни - Tribune.bg
Снимка:

„Кирил Петков и Асен Василев са разговаряли с наши членове и структури в цялата страна. Но хората в БСП са мъдри и коректни хора. Не смятам, че тези хора ще постигнат някакъв успех. Това, което виждаме като заяви, е, че тези хора са по-скоро десни”, заяви пред НОВА Христо Проданов от БСП.

Според левицата бившият член на БСП и секретар на президента – Николай Копринков, е в дъното на случващите се неща. А те са били зад гърба на президента.

„За всяка политическа формация е важно да печели своите гласове, избиратели, подръжници и членове на базата на политически послания, а не чрез пари. Това, което чух от „Екогласност”, ако това е новият морал, който поредните спасители ще ни предлагат. Мерси! Трябва да стане ясно какви са икономическите им интереси”, каза още политикът от столетницата.

„При нас няма ревност. Ние не се отнасяме собственически към своите членове. Всеки в БСП има глава на раменете си и може да мисли. Идеята е, че искаме да има открити взаимоотношения между БСП и президентската институция. Преди 5 години заявихме, че под никаква форма няма да се месим в делата на президента. Това го направихме, искахме същото коректно отношение”, посочи Проданов. И добави, че преди от партията да информират обществото за тази информация, са се обърнали към Румен Радев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати