Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Проф. Антоанета Христова: Радев държа тон и наруши всякаква нормална комуникация

Политика

Проф. Антоанета Христова: Радев държа тон и наруши всякаква нормална комуникация

Проф. Антоанета Христова: Радев държа тон и наруши всякаква нормална комуникация - Tribune.bg
Снимка:

„Президентът Радев казва, че много се говори, без да има факти. А той днес държа тон, етикира, наруши още повече всякаква нормална комуникация”. Това коментира пред Нова ТВ проф. Антоанета Христова.

Днес държавният глава заплаши премиера Бойко Борисов със служебно правителство и отново директно го обвини за изтеклите записи, на които се чува как Радев обсъжда с главнокомандващия ВВС как да се спре проверка за назначаването на жена му.

„Виждаме ядосан човек, който не се интересува от ролята на президентството и решава да се самозащитава по всякакъв възможен начин”, смята още проф. Христова.

„Това, което катализира реакцията на президента Радев, както и все по-изострящият се сблъсък с премиера, а и с главния прокурор, са записите, които излязоха, в които се говореше за държавна измяна. А в крайна сметка не излезе кой знае какво”, смята от друга страна политологът Слави Василев.

„Трябва да престанем да се учудваме и изненадваме, когато комуникацията между премиер и президент, които са от различни политически формации излезе от добрия тон”, твърди Василев.

„Работа ли е на президентската институция да заплашва, работа ли й е да е опозиция?”, попита Христова. „Ако е решил да обявява война, да я обявява. Това, което е казано днес, звучи като реваншизъм”, смята още проф. Христова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Марина Питам се за какъв чемер ни е президентство на нашата държава.Да го закриват това туристическо бюро .България е парламентарна република , а не президентска.Този човек превръща в махленска свада всеки проблем,който възникне , и винаги търси виновните извън себе си. Самият той се опитва да замете гафовете си, но виновни изкарва тези, които са разбрали за тях.Селски тарикат.
17.02.2020 20:21 / Отговор
Слави червенков Това ,ако не е потомствено комунистче...
17.02.2020 23:49 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети