Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев отново със закани към Борисов: Чака го служебен кабинет!

Политика

Радев отново със закани към Борисов: Чака го служебен кабинет!

Радев отново със закани към Борисов: Чака го служебен кабинет! - Tribune.bg
Снимка:

Борисов от безсилие атакувал президентското семейство, оплака се президентът

Президентът Румен Радев с нов порой от оплаквания и закани по отношение на министър-председателя Бойко Борисов.

В безсилието си г-н Борисов атакува и моето семейство. Методите на министър-председателя издават битието му от началото на Прехода. Ако някой трябва да се страхува от оставането на власт, това е самият г-н Борисов“, заяви президентът, докато запознаваше с приложението на индукционното нагряване и нагревателите, които се произвеждат в България в завод Ултрафлекс.

„Драмата на г-н Борисов е, че осъзнава факта, че този път номерът с пречистване чрез подаване на оставка най-вероятно няма да мине, защото го чака служебен кабинет, който е не по-малко опасен от ежедневната деградация на управлението. Затова разбирам и неговата растяща нервност“, каза още Румен Радев.

Президентът обвинява Борисов за изтичането на разговорите му с командващия ВВС ген. майор Цанко Стойков. Двамата са записани да обсъждат как да потулят проверката на какви договори е била назначена „Деси“ във ведомството „и за това какви договори е имала, ползвала ли е някакви жилища, кой ги е плащал - някакви ей такива простотии“. На предложението на Стойков „Ше гледаме да го изчистим, а?“, Радев приема охотно: „А, може, може…“

Според Радев Борисов се опитвал да прехвърли отговорността за подслушването на друг, „както прави винаги“.

„Ако може да скрие и този скандал в зайчарника, в който вече не остана място от скандали. Очевидно е, че г-н Борисов използва службите за свои политически цели. Указва на прокуратурата кого да размаже. Дори полицията е впрегната да респектира несъгласните българи“, твърди президентът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (10)

ДАНЪКОПЛАТЕЦ Трудно ми е да намеря думи, с които да изразя заканите на един неудачен и паразитен "президент", за който собственият му баща каза, че не става за президент. Др. РАДЕВ, у-нието е избрано от народа. Това ми говори, че той е такъв, само на гласувалите за комунистите дебили. Самият той е избран, благодарение на Решетников. С калво ли е обвързан към Русия и защо са му предали 90 млн.? Президент, който се обитва да прикрие собствените си незаконни действия както във ВВС, така и в президентството. От ден на ден, тази личност все повече показва злобата си, почти отиващи към истерия
Този злобен и алчен човек, е опасен за Б-Я. Липсва му морал и мъжество, да подаде оставка. Няма държава, която да изхрани комунистите, затова във всички д-ви, няма комунистическа партия. РАДЕВ е приет само от Русия, но в изолация от всички европейски държави.
17.02.2020 13:42 / Отговор
Георги Петров Голям боклук си ти
17.02.2020 13:58 / Отговор
Крадливия президент Е няма по голяма наглост.
17.02.2020 14:25 / Отговор
И аз така мисля. Радев прекали. И ако и сега Борисов си затрае и не му отговори, мисля че е крайно време да "напълним площадите" и да свалим този глупав и истеричен президент/председател/ Радев. Таня Дончева един път каза, "На човек със зелени чорапки не трябва да се вярва",ще добавя и ако е с манталитет на старшина.
17.02.2020 15:00 / Отговор
Дарина Атанасова Грозно е! Не му први чест на един президент да се води от лични емоции!
17.02.2020 15:12 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети