Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Проф. Балтов в редакцията на „Труд“: Явно сте новите дисиденти

Политика

Проф. Балтов в редакцията на „Труд“: Явно сте новите дисиденти

„Явно „Труд“ са новите дисиденти на България. Някои от нас направиха такива, като решиха, че не ставаме за нищо. Имам чувството, че не в медиите въобще не става ясно, че не са издавани фактури, за да знаете, че вие трябва да ги платите“, заяви проф. Асен Балтов, който също дойде да види журналистите в редакцията.  

Проф. Балтов подчерта, че няма как да се платят сметките, когато не са издавани фактурите.

„Това много напомня на моя случай. Първо бях освободен от поста на изпълнителен директор, независимо че бях в болничен, се оказа че не ставам и за лекар. Сега водя дела, за да си върна правата“, обясни проф. Балтов. Той припомни, че има и други медии със задължения към държавата, но към тях не се правят никакви постъпления, а задълженията им са разсрочени за неопределено време. 

Бившият директор на „Пирогов“, който също беше уволнен без ясна причина и минути след, като беше оперирал ще остане заедно с Тома Биков при журналистите.

Междувременно полицаи продължават да стоят пред редакцията. Сайтът на "Труд" пък се срина и няма достъп до него, а каква е причината все още не е ясно. Малко по-късно към Тома Биков и проф. Балто се присъедини и депутатът от ГЕРБ Александър Ненков. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети