Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Проф. Герджиков: Зелените сертификати са много подходяща мярка, но за друга държава

Политика

Проф. Герджиков: Зелените сертификати са много подходяща мярка, но за друга държава

Проф. Герджиков: Зелените сертификати са много подходяща мярка, но за друга държава - Tribune.bg
Снимка:

„Зелените сертификати са много подходяща мярка, но за друга държава. Лятото трябваше да се направи ваксинационна кампания, да подготвим щадящите тестове за децата, да не се премахва оперативния щаб или да се уволняват директори на болници и лекари“, коментира пред БТВ кандидатът за президентския пост проф. Анастас Герджиков.

И двамата с Невяна Митева коментираха, че кампанията за ваксинацията трябва да се води и с личен пример от обществените личности, като те и двамата са ваксинирани.

„Аз вярвам, че всеки има право на информиран избор, но за някои военни екипи, които задължително участват в мисии зад граница, това е задължително, тъй като общуват с други колеги. Ние окуражаваме колегите от армията непрекъснато“, каза кандидатът за вицепрезидент Невяна Митева.

Проф. Герджиков коментира състоянието на вътрешната политика. По думите му той има начин да подтикне партиите да си протегнат ръка при опитите за сформиране на правителство.

„Ще направя всичко възможно като президент да има редовно правителство и кабинет. Ако партиите са неспособни, ще стигнем по принуда до служебно правителство“, каза Герджиков.

Невяна Митева коментира въоръжението на ВВС, по думите ѝ всички оперативни сили на страната ни имат нужда от по-добра техника.

Според Герджиков ако има оферта към България за изтребители Ф-16 трябва да приемем и да ги закупим.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати