Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Протестиращи блокираха ключово кръстовище в Пловдив „за постоянно“

Политика

Протестиращи блокираха ключово кръстовище в Пловдив „за постоянно“

Протестиращи блокираха ключово кръстовище в Пловдив за постоянно - Tribune.bg
Снимка:

Демонстрантите са се настанили на платното с палатки

„Пловдив!!! Кръстовището на Баня Старинна е затворено за постоянно! Така блокадите стават с една повече. #оставка #МутриВън“, похвалиха се във Фейсбук от Отровното трио.

Блокирано с осем палатки на възловото кръстовище до Чифте баня - на бул.“Шести септември“ и бул. „Цар Борис 3 Освободител“.

Част от протестиращите седят на асфалта.

Събралите се бяха приветствани от проф. Велислав Минеков – 1/3 от „триото“.

„Хората протестират, защото не желаят да бъдат управлявани от мафията. Трябват незабавни избори, за да не бъдат и внуците ни управлявани от мафията“, призова Минеков.

Според пловдивчани иницативата е на Христо Иванов и Отровното трио, които са докарали хора от София. В същото време разделението между различните формации на протеста си личи от факта, че БОЕЦ останаха в София.
На кадри в интернет групи се вижда колко е реалната бройка на протестращите.

Последвайте ни в Google News

 

Етикети протест

Коментари (3)

И пловдивските безделници и наркомани Всеки привърженик на анархията и беззаконието ще използва ситуацията,но какво право полицията.Няма нужда от насилие,просто с твърда ръка се възстановява нормалността!Румен Радев е срам за най-новата ни история!Оставка!
06.08.2020 22:37 / Отговор
Евгени Балджийски Еййй мама му стара! защо полицията не им навре свирките в гъза - това бивакуването на асвалт стана спорт последния месец в бг. Ма това демокрацията на пРезиденто - терор, блокади, крясъци - що са си мисля за "гладните партизани" и те са взривявали валкове (с малки деца вътре) "в името" на народа - и тия кретени сега ми обясняват че го правят за мое добро ...
06.08.2020 23:36 / Отговор
чичо Том Чудя се на гордите и независими пловдивчани да разрешат на някакви цървулановци-столичани да осмърдяват и освиняват този красив културен град.Този пиянко Минетков го изгониха двамата от Тримата глупаци и поради липса на поле за изява в Столицата се мъчи да се настани за постоянно във Филибето. Скоро предстои дерби между Локо и канарчетата.Може ли двете агитки тръгващи от две различни страни да решат шествието да мине през това блокирано за постоянно кръстовище.Пловдив им взе купата,Разград им взе първенството ,който откъдето ги хване ги дъне като мачка в дирек и тези цървулани все се бият в гърдите.Умни и красиви пловдивчани не разрешавайте на тези приходящи от майната си уж столичани да се настаняват в града на културата.Пък и за Пловдивския традиционен панаир градът трябва да добие истинския си приветлив и чист облик.Майнички натриите им носа на тези посерковци.Вярвам в истинските провдивчани.
07.08.2020 00:11 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати