Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Протестиращи изкъртиха вратата на ВМРО, твърдят, че от партията им хвърляли „бомбички“

Политика

Протестиращи изкъртиха вратата на ВМРО, твърдят, че от партията им хвърляли „бомбички“

Протестиращи изкъртиха вратата на ВМРО, твърдят, че от партията им хвърляли бомбички - Tribune.bg
Снимка:

Протестърите се събраха снощи пред централата на ВМРО, за да изразят несъгласие, че партията подкрепя кабинета на премиера Борисов.

Демонстрантите са счупили входната врата на сградата, която бързо била отцепена от полицията, съобщава БНТ.

„По непотвърдена информация Джамбазки е горе и е мятал димки, пиратки и е оливал протестиращите с маркуч. Ние сме против правителството - искаме оставката на Борисов и съответно ВМРО като коалиционен партньор и НФСБ са длъжни да чуят нашите апели“, заяви протестиращият Петър Наневски.

От ВМРО отказаха да коментират случая в късните часове, но заявиха категорично, че Джамбазки не е бил в сградата по време на безредиците.

След провокации към полицията, на снощният протест има двама задържани.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

БГ Шайка помияри на щат, които са готови да облаят всеки който бъде поръчан! Всички разбраха ,кога ще бъдат изборите , но си трябва фиксация на "глутницата" към личността на Борисов! На Черепа намирисват!
17.11.2020 08:06 / Отговор
АРМИЯТА НА ЧЕРНИЯ ТЕРОРИСТ, СЛУЖИТЕЛ НА РУСИЯ, НАПАДНА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ....... ЗАЩОТО СПИРАМЕ МАКЕДОНСКИЯ ТРОЯНСКИ КОН ДА ЗАПОЧНЕ ПРЕГОВОРИ ЗА ЕС.............
ДА СЕ ОБЯВИ ОБЩА МОБИЛИЗАЦИЯ НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ СРЕЩУ РУСКИЯ ПУЧ,КОЙТО СЕ ПОДГОТВЯ.........
17.11.2020 12:14
!!! Кога полицията ще получи заповед да очисти улиците от тези хора.Всичко е пламнало и е време да се действа решително. И когато сложат ред по улиците , тогава да им се вдигнат заплатите.
17.11.2020 08:32 / Отговор
Петко Ама не са уточнили какви бомбички - атомни или лайнени.
17.11.2020 08:58 / Отговор
Розалина Ако полицията не върши работата си , защо ще им увеличават заплатите.бандаитите се ширят по улиците и вандалщината им е безнаказана.??!!??
17.11.2020 09:45 / Отговор
Габи Защо вече наричат криминалните прояви и хулиганството протест. Утре може да започнат да изнасилват и извършват въоръжени грабежи под мотото "Оставка" и "Мутри вън" и да трябва да ги търпим в името на демократичните им права. Ако от ВМРО са им отговорили това е самозащита. Доста мекушава при това.
17.11.2020 10:45 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети