Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Протестиращи с инфантилна проява: Хвърлят семки и бонбонки по Министерски съвет

Политика

Протестиращи с инфантилна проява: Хвърлят семки и бонбонки по Министерски съвет

Снимка:

Буквално – семки и бонбонки полетяха към полицаите и сградата на Министерски съвет. Това беше тазвечерният гвоздей в програмата на антиправителствения протест.

Младежи намекнаха, че в хвърлянето на семки се е включила и журналистка от БТВ.

Протестиращите тази вечер са не повече от 500-1000 души, показват кадри от високо.

Бабикян, Трайчо Трайков и Мартин Димитров/БГНЕСБабикян, Трайчо Трайков и Мартин Димитров/БГНЕС

Според информация от организаторите, предстои протестът да се раздели на десет основни лъча, които да блокират десет основни булеварда в столицата.

Скромни протести имаше и в други градове на страната.  

23 юли - протестът във Варна23 юли - протестът във Варна

Протестът в РазградПротестът в Разград


Коментари (8)

Чуйте Богдана! Богдана Карадочева за протеста:
"...важното е, че никой не трябва да бъде обиждан с ужасни квалификации. Всеки човек има роднини, има близки, има деца. Аз съм много против такова яростно оскърбяване. Трябва кротко и спокойно, защото това не е игра. Не е въпросът кой ще победи на канадска борба. Трябва по-спокойно да се помисли какво трябва да се направи“, смята българската певица.
23.07.2020 20:25 / Отговор
Ядрени ракети ли да изстрелят, простаци. Французите , тъй като са много цивилизовани, трошат, чупят, събарят, бият се, палят автомобили, май трябва да се поучим от тях.
23.07.2020 21:38 / Отговор
Факт! И какво постигнаха жълтите жилетки, манипулирани от Льо Пен (и Путин)? Макрон продължава да управлява!
23.07.2020 21:47
Разумен Не, да не цапат, да си стоят и слушат мъдирите слова на президента. Защото някой трябва да почисти след тях. У дома си така ли хвърлят, когато не са доволни?
23.07.2020 22:37
Електор Все още не са им осигурили ядрени ракети, но лумпени се хвърлят да тероризират метрото!
24.07.2020 10:15
чичо Том Страшното отровно трио"Тримата глупаци",Трудка Терористката,Румчо писоара воглаве с ушатия харманлийски юмрук тръгнаха с мечката мед да ядат и поведоха хиляда памперса ,който чакат да им свърши ваканцията и понеже там където учат ,не могат да си разиграват кончето решили да си направят карантинен туризъм.Млади хора не правите ли сметка ,че тия зулуми които правите се лепят на гърба на Вашите отрудени родители, които се чудят как да спастрят малко парички и да Ви пратят да се учите на добро.Идете да се обучавате в СССР и там правете тези чалъми на чичко Путин,незабавно получавате пътуване до Сибир без билет за връщане. Ще Ви изтърпим още десетина дена и после "ал палта гит".
24.07.2020 00:21 / Отговор
Макрон е президент, а имат съвсем ново правителство. А толкова много жълти жилетки не може да ги организира Путин, хайде стига с тези тъпи тези.
24.07.2020 09:02 / Отговор
Михаил Новото правителство си го избра Макрон, а не тълпата!
Тъпо и внушението, че някой може да организира "всички" протестиращи. Достатъчно е да бъдат активирани, вкл. и финансово, определени агресивни водачи. Същата тъпа манипулация се опитват някои да правят и тук, че парите, обявени от самия Череп, не стигали за участниците в протеста. Вижда се кои са водачите!
Апропо, за намесата на Путин сигнализират в САЩ, Великобритания, Германия!
24.07.2020 14:20

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още