Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Провокация в Перник – горят бали на улица и внушават, че има замърсяване

Политика

Провокация в Перник – горят бали на улица и внушават, че има замърсяване

Провокация в Перник – горят бали на улица и внушават, че има замърсяване - Tribune.bg
Снимка:

Предизборна провокация в Перник! Полицията е установила, че огромни бали с електронни платки са запалени около улица „Железни заводи“ в града, съобщава сайтът ZaPernik.com.

Миризмата е страшна. Балите са докарани предварително и са събирани там. Запалени са след участието на лидера на БСП по БТВ, в което тя направи внушение за горенето на боклук.

За няколко минути смрадта удуши града.

„Обгазихме целио град“, крещи ром и нагнетява недоволството.

Миризмата обаче не е свързана с обгазяване, ясно се вижда и от сайта airvisual.com. Според показателите въздухът над града е в норма.

КартаКарта


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

Тори Видя се, че комунистите са мръсно племе и са способни на всичко! Грозна и гнусна работа
01.11.2019 22:08 / Отговор
hahaha Нинова по някой телевизии извикана докато го каза по телевизията веднага се запали нещо там че еди кой си горял нещо но реално те го правят това това е вид отмъщение за това че се показа клипа за това как се гласува за позитано от страна на ковачки! Манолова и нинова са много ядосани! Манолова може да си хване пътническия влак от грата в софия които в неделя е от 22 чеса за кюстендил може някой неини фенове да и помогнат за багажа че е ясно че софиянци не са слаботокови малоумници да си изберат мая галева за кмет а да не говорим някой да е наеме за адвокат трябва да е еталон за прост човек!@
02.11.2019 03:03 / Отговор
hahaha Позитанци и костоваците е време да се сметнат за терористи сега са само сектанти! Познавам и слушам мнения на позитанци които са им фенове това са болни хора но няма по долни и болни хора от костовако прокопиевци тези хора са явни терористи! Само дето не са го направили.
02.11.2019 03:05 / Отговор
Три пъти ура за НИНОВА Нинова от ЕС изборите има план но позитано не го виждаха тя вижда че е махат и мина на номера ще си вкара нейни ЕС депутати после нейни общински съветници и по случайност кметове през това време фалирва позитано и за довиждане като е махните почва метода с нинова против нинова и ще вземе хора колкото може за ГОТОВАТА СИ ПАРТИЯ В СЯНКА която няма да е сянка като е махните а готова структора за кадри на постове и тн :) Може би ще си присламчи и мунчо които ще каже че застава зад нея в борбата и за нещо си така ще докаже че не е зависим от позитано а от лично от нинова и хората около нея ДАНО да ви е хубаво каквото хубаво ще е да е оставите председател поне до парламентарните избори след две години така е сигурно че може би ще гледате парламента по новините сега нямате нито един кмет на областен град имате в села и квартали и то с 10 по малко от 2015 година. Три пъти ура за нинова! Да си е държите председател вечно!
02.11.2019 03:06 / Отговор
Валери Иванов Ся и с платки ли че се дрогираме... шо стана да не свърши боклуко у тецо
02.11.2019 08:14 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати