Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радан Кънев скастри ЕНП: Да не го занимават за коалиция с ГЕРБ

Политика

Радан Кънев скастри ЕНП: Да не го занимават за коалиция с ГЕРБ

Радан Кънев скастри ЕНП: Да не го занимават за коалиция с ГЕРБ - Tribune.bg
Снимка:

„Не ни занимавайте с призиви за коалиция между ГЕРБ и „Демократична България“. Това е било посланието на писмото на евродепутата Радан Кънев към ЕНП, сподели самият той пред БТВ.

„Обърнах се към колегите от ЕНП с едно доста пространно писмо. Анализ на това, което се случи на изборите. Анализ на това, че в България ГЕРБ се превърна в синоним на корумпирано управление. И съответно в момента няма вариант за мнозинство, което да е ръководено от ГЕРБ в българския парламент. И с една настойчива молба към колегите да не занимават нас и българското обществено мнение с призиви за коалиция между ГЕРБ и Демократична България“, разказа Кънев.

„Ние сме постигнали един много силен резултат, който в не малка степен се дължи на това, че сме заявили една много ясна позиция, че няма да участваме в мнозинство на ГЕРБ, че няма да участваме в правителство с ГЕРБ под никаква форма“, добави той.

Радан Кънев се обърна с критика и към Томислав Дончев, който не внесе Плана за възстановяване и устойчивост с аргумента, че следващото правителство следва да реши дали да го внесе в този му вид или да направи промени.
Според Кънев подобен ход е „несериозен“ и „безотговорен“, а последствията могат да са пагубни с оглед на крайния срок, който поставя Брюксел – 30 април.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (28)

Червен самовлюбен боклук!
14.04.2021 19:50 / Отговор
plebs Кънев е бил председател на младежкото БЧК при агент Еленов - Христо Григоров. Иван Костов разбишка Москов, Прошко Прошков, Ангеличин и Митов от ДСБ за да направи място за Кънев. От разбишканите повечето сега са в ГЕРБ. А Иван Костов си остана верен на Христо Григоров, когото искаше да кандидатира за президент срещу агент Гоце - Първанов.

Та такъв ни беше "прехода"...
14.04.2021 20:52
тъжно Представете си кошмара да си от шайката ГЕРБ! Да си длъжен да слушаш безкрайните монолози на простата мутра Борисов и да се смееш на дебелашките му шеги, а после да повтаряш лъжите му и идиотщините му като безмозъчна овца по форумите....
14.04.2021 21:33
ДСБКП СЛЕД КАТО УНИЩОЖИХА СДС...... СЕГА ИМАТ ЗАДАЧА ДА УНИЩОЖАТ И ЕВРОПЕЙСКАТА ДЕСНИЦА..... .
НАСЛЕДНИЦИ НА ПОТОМСТВЕНИ ПРЕДАТЕЛИ......
14.04.2021 21:35
Хи, хи! Друго си е занимавката с некорумпираното БКП.
14.04.2021 19:54 / Отговор
:) Дали ще изгонят и ДСБ от ЕНП? Заслужават си го, но пък там останаха Костов, Атанасов и Кънев. Толкоз.
14.04.2021 20:54
ББ "Борисов: Трябваше да победя на изборите, за да им навра чекмеджетата, лъжите и компроматите в задния двор"

А задния двор на Радан е много... дълбок. :)
14.04.2021 21:03
тъжно Представете си кошмара да си от шайката ГЕРБ! Да си длъжен да слушаш безкрайните монолози на простата мутра Борисов и да се смееш на дебелашките му шеги, а после да повтаряш лъжите му и идиотщините му като безмозъчна овца по форумите....
14.04.2021 21:36
До Трола Само на вас ви се стъжва, като слушате Борисов, ама нали надница гоните, налага се!
14.04.2021 21:49
вуйчо Ваньо Боже, какви нищожества позорят България в Европарламента! Не знам кое е по-отвратително при този индивид - фейса или селфито на задника!!!
14.04.2021 20:16 / Отговор
Предателите... Жалко, много жалко. На едни не много отдавнашни избори гласувах за Р. Кънев, но откакто инициира и прокара заедно с Елена Й. резолюцията на Европарламента мин. година за България, която съдържа скандални неща, вкл. и онази бележка под линия за ОМО Илинден, ме загуби за каузата си. Има някои граници, които не могат да се пристъпват, без значение какви велики принципи изтъкваш като аргумент.
14.04.2021 20:58
Ами да не го занимават какво го занимават. Той си е естествен партньор на комунистите, мутрообслужващите партии и Радев. Да се свършва с маскарада.
14.04.2021 20:21 / Отговор
attropo радан йончев е едно от лицата на *прутестърите*!Вижте го добре - това говно миризливо заедно с елена станишеФа-кънева,братски прегърнати,внасят една след друга резолюции срещу собствената си Родина!Една курветина,постоянно бита - това е документирано,и един педал позорят постоянно България!Това са лицата на прутеста,любимците на червеногъзото сайтче *днеФникЪ* и платените тролчета на прукопиефъ!
14.04.2021 20:40 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети