Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радан Кънев: Здравните мерки не могат да бъдат наложени без икономическите

Политика

Радан Кънев: Здравните мерки не могат да бъдат наложени без икономическите

Радан Кънев: Здравните мерки не могат да бъдат наложени без икономическите - Tribune.bg
Снимка:

„Добре е да съхраним разум и спокойствие. Спорът за здравните мерки е вреден без правителството да е представило икономическите и социални мерки за компенсация. Здравните мерки са нужни, спешни, закъснели. Но те не могат да бъдат наложени и дори обсъждани без икономическите“.

Това написа във Фейсбук евродепутатът от „Демократична България“ Радан Кънев.

Това е политически и психологически капан, смята той.

„Властта, вместо да предложи всеобхватна и съгласувана политика за борба с кризата, насъсква гражданите и общностите едни срещу други. Следващата стъпка е Борисов да изиграе „доброто ченге” и да обезсмисли предложенията на МЗ и щаба...“, прогнозира Кънев.

Според него здравни мерки без нов бюджет и икономически пакет компенсации не са сериозна основа за разговор и обществено съгласие.

„А налагането им, на фона на разточителен, предизборно-„социален” бюджет, е чисто престъпление, също както и бездействието на фона на рекорден брой жертви, особено сред медиците“, напива той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (17)

Киро Бизона Алоу, младият Ленин, не се обаждай бре, калъф! Дрисльо нещастен, вместо да лееш акъл с кухата си лейка, да беше казал защо не прати на съд мамин сладък олигрух, който ти публикува селфито на „знамето“, а? Или да ни съобщиш защо те махнаха от председателския пост на ДеСеиБе-то? Малкият, настъпен женерал да не би да е по-умен от теб? Думай, к‘во сумтиш!
24.11.2020 14:12 / Отговор
Младият Ленин се казва Томислав Дончев, дървен философ. Нищо не направи за електронното управление, в частност Ел. Здравеопазване. Разтяга Тимоти локуми.
24.11.2020 17:34
Киро Бизона Така ли, @Младият Ленин? Ами що не ни обясниш ти поради какви причини го махнахте от председателския пост на ДеСеиБе-то, а? И сложихте прокисналия, алкохолизиран цървул с вид, харизма и интелект на настъпена жаба генералчо? Казвай, какво се пулиш? Иван Куцидимов да бяхте сложили на негово място, повече работа щеше да свърши от неизтрезняващия гном! Тъпаци нещастни!
24.11.2020 19:24
На БХ на прякора да седнеш! Предложи нещо най-накрая и ти ,Радо,а не само ,след като някой направи нещо ти да си първа в критиките!Такива политически проститутки е пълно в най-новата история,так че не си и оригинална!
24.11.2020 14:56 / Отговор
Защо си с шапка,защо си без шапка! Подозрителна прилика в поведението на Кънев и Радев! Според мен не е случайна! Къде се покри мравояда? Къде се покри високото генерал?
24.11.2020 15:12 / Отговор
Точна и прецизна констатация на Кънев. Истината е, че България няма грамотни политици, а едни бандити от ъндърграунда, които ни дерат кожите вече 11 години. Всеки лекар, който работи в държавна болница, си има и частен кабинет, или приема в държавната болница срещу заплащане. Нямаме здравеопазване, може ли да оставиш хора на стълбите? Всички са за затвора.
24.11.2020 17:31 / Отговор
Точен и прецизен педал ,но евродепутат! Ако си минавал последните две години покрай болница,аз ще стана трамвай!Говедото не може да стане кон,както и ти не може да станеш човек,но поне не замърсявай интернет пространството!Ако влязат 20 лекаря в затвора ще трябва да ходиш на врачка,мамка ти и тъпак!
24.11.2020 17:46
Росен Радан си прибира голямата заплата в Брюксел, взема и пари от зелената мафия, и от време на време се сеща да каже нещо на сънародниците си.
24.11.2020 20:33 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети