Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Сачева: Опозицията е само по критиката, каквото и да кажем – БСП и Радев казват обратното!

Политика

Сачева: Опозицията е само по критиката, каквото и да кажем – БСП и Радев казват обратното!

Сачева: Опозицията е само по критиката, каквото и да кажем – БСП и Радев казват обратното! - Tribune.bg
Снимка:

„Съжалявам, че Елена Йончева използва политиката по-скоро за лични цели в случая, а не за принципни въпроси, защото тя самата започна тази война, тя самата реши, че политиката не е състезание на идеи, а война с компромати. Сега очевидно, че сама тя трудно може да понесе бумеранга на това, което самата тя отвори! Има евродепутати, сред които е и самата Йончева, за които да има компромати за България като че ли е по-важно, отколкото да се работи градивно“. Това заяви пред Канал 3 министърът на труда и социалната политика Деница Сачева.

Тя подчерта, че за управляващите не е време да се занимават с компроматни битки.

„Особено в един момент, в който ние се опитваме да спасяваме човешки животи, стремим се да подкрепяме хората, когато те са в състояние на криза, ние не можем реално да вършим тази работа, а трябва да се занимаваме с битки с компромати!“, каза министърът.

Тя коментира и идеите на президентът за модернизация на България.

„От моя гледна точка президентът не представи визия, той представи 5 проекта. Проектите обикновено са инструменти в политиката, те не са нито целите, нито конкретните политически предложения. В случая той може би се подготвя за периода след мандата, когато може би ще работи по проекти, но когато говорим специално за Плана за възстановяване и устойчивост това, което се очаква да се види конкретно в този план, това са конкретни реформи, реформаторски действия и преустройство на държавата така, че да може да отговори на конкретните реалности, които ще съществуват след кризата. Разминаваме се по начина, по който виждаме политиката, политиката не е просто работа по няколко проекта!“, категорична бе Сачева.

Бюджет 2021 не е предизборен, той е следизборен, подчерта още Сачева.

„Ние изпълняваме нашите поети обещания, това, което сме поели като ангажимент в правителствената програма. А що се отнася до необходимостта да се вземат заеми, мисля, че тя е напълно обоснована и все пак българският бюджет в момента е с най-малък дефицит и трябва да си изберем кое от двете твърдения е вярно – това, че разхищаваме средства или това, че не даваме достатъчно средства! Защото очевидно е, че опозицията в този етап е само в сферата на критиката, каквото и да кажем ние, опозицията и президентът казват точно обратното! А в следващият момент точно те са тези, които като че ли нямат ясна позиция!“, смята тя.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

! Това продължително тупкане на топката, докато решават бъдещето на Мутрьо, може да превърне Територията в лунна повърхност, осеяна с кратери. Оставка!
07.12.2020 09:17 / Отговор
Що не си напишете направо, че бъдещето на Черепа и останалите обвиняеми ви е голямата болка и не можете да чакате. Цялата държавата трябва да се срути заради няколко престъпници.
07.12.2020 10:09
ФИНАНСОВО ЛИКВИДИРАНЕ НА БСП/БКП И СВЪРЗАНИТЕ ЧЕРВЕНИ БИЗНЕС-РЕЦИДИВИСТИ................. КРАЕН СРОК:28.МАРТ.2021....................
СЛЕДВА ЗАТВОР НА ФИГУРАНТА НА ЧЕРВЕНИТЕ БИЗНЕС-РЕЦИДИВИСТИ.............
07.12.2020 12:43
Бай Генчо Важното е , че народа не се лови на ПРОСТАШКИТЕ ДРЪНКАНИЦИ нито НА ФИГУРАНТА на МАФИЯТА, нито на КРАДНРЕЛА / КУРнела, най-малко на БОКЛУЦИТЕ като ПЕДЕРАСИТЕ -ОТРОВЕНИТЕ ГАЛОШИ, КУРВА Галева, КРАДЕЦ Копейкин, АКОХОЛИК разпопения поп, ПИКАЕЩИЯ във ФОНТАНИТЕ, ПЕДЕРАС Маджовото....Ех мала майко ле, ВСЕ БОКЛУК , ДО БОКЛУКА , които все още живеят и МЪРДАТ защото ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КРАДЦИ, клиенти на ПРОКУРАТУРАТА ИМ ПЪЛНЯТ ГУШИТЕ, за да саботират държавата..НО САМО ЕДНО на всички БОКЛУЦИ ще ви кажем – ЛАЙНА серете, НО И ЛАЙНА ЯДЕТЕ , ПФУуууууууу... НИКОЙ НЕ ВИ СМЯТА ЗА ХОРА !!!УМНОЖЕНИ СТЕ ПО НУЛАТА/ WC..
07.12.2020 11:53 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати