Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев отговори: Диалог, ако първо излезе истината за записите, шкафчетата и корупционните схеми

Политика

Радев отговори: Диалог, ако първо излезе истината за записите, шкафчетата и корупционните схеми

Снимка:

Радев отговори на вицепремиера Красимир Каракачанов

Президентът Румен Радев отговори на вицепремиера Красимир Каракачанов, който по-рано днес с пост във Фейсбук заяви, че ще се оттегли от поста в името на диалог между държавен глава и премиер. Радев коментира пред журналисти в ямболското село Бояджик, че цитирам „Всякакво говорене за помирение между президент и правителство и за съставяне на експертно правителство не може да се случи без изчистване на въпросите с корупционните практики във властта“.

Той каза още, че „диалогът има смисъл само ако бъде поставен на здрава основа. Това значи по безспорен начин да се изчисти истината за записи, шкафчета, корупционни схеми.Да установим кои са механизмите, водещи до провала в управлението, които са механизмите, водещи до този порочен модел на управление – как да бъдат отстранени, как да се възстанови справедливостта“, коментира държавният глава.

Радев благодари за работата на доскорошния си началник на кабинета Калоян Методиев. „Мисля, че с моето решение му давам свободата да разкрие своя безспорен потенциал другаде. Стига да получи доверието,което аз му гласувах“, каза още президентът. Той не пожела да разкрие името на заместника на Методиев, но загатна, че има готов човек за позицията му.  


Коментари (27)

Изумен Мръсна гадино! Измитай се от България, продажен червен задник! Върви си в Русия, където ти е мястото!
22.09.2020 11:34 / Отговор
С РУСКИ СЛУГИ-НЯМА ДИАЛОГ! НАПРЕД НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ!
22.09.2020 12:33
Смешен Радев Шкавче, къща в Барселона, записи, последно място по свобода на словото...

"Филип Димитров: Да се твърди, че последните 10 г. са изгубени, е не просто лъжа, обидно е" /24 часа/

"Филип Димитров: Моето правителство беше свалено от „СДС“ и хората в него, които решиха, че очертаващите се промени не им отърват" - transitionstories.eu/филип-димитров-моето-правителство-бе/
22.09.2020 12:44
Червеният задник се казва Бойко Борисов, и има уговорка Путин да го приюти.
22.09.2020 13:12
ЖЪЛТА КНИЖКА КАЗА: ИМА УГОВОРКА МЕРКЕЛ ДА ПРИЮТИ РУМЕН РАДЕВ.
КЪДЕ СТЕ ВИЕ(ЖЪЛТИТЕ КНИЖКИ)? - КЪДЕ Е РУМЕН РАДЕВ?
22.09.2020 13:32
Олео Да започнем ли да изброяваме аферите на "'сър"'радев, че никак не са малко и, цял ден няма да стигне за изброяването им!
22.09.2020 18:52
Алоо.. ..МРЪСЕН ДОЛЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ БОКЛУК, БЪЛГАРОУБИЕЦ и ПРЕДАТЕЛ си ти МУТРО радеффф.., подметка си на ПРЕСТЪПНИКА ЧЕРЕПА, ДАЛАВЕРАДЖИЯ, ГАДИНА , КОМИСИОНЕРОВ на Грипени, подметка на ПУТКИН, МАХАЙ СЕ да не ти наврем юмручето в Г..ЗА, ОСТАВКА ИЗРОДЕ !!!
22.09.2020 11:40 / Отговор
Пуснете водата най-сетне и това кафяво смърдящо нещо да отива в канала.
22.09.2020 11:47 / Отговор
Не нам! Др. пРезидент! Много са ти плитки аргументите! Опорните ти точки записи, шкафчета и прочие шменти капели са от няколко месеца, а ти работиш активно и агресивно стрещу Борисов и ГЕРБ от първия ден на наместването ти в президенството! Затова си избран от Решетников и комунистите.
22.09.2020 11:49 / Отговор
Избрахме го ние българите, и той работи за честна България, а Борисов работи за Русия и Турция, долен васал, на трети март беше с Ердоган- тиранина.
22.09.2020 13:10
Не сме го избирали,ние Аз имам български документи за самоличност и нито съм го избирал,нито го харесвам,нито ще го избера в този живот!Радев е горен васал,така ли?
22.09.2020 13:16
Българин ВЪЗМУТЕНИ СМЕ ЧЕ НА ТОЗИ СВЯТ БЪЛГАРСКИ ПРАЗНИК ТОЗИ РАДЕВ ПАК ПАДНА ТОЛКОВА НИСКО!!!
МНОГО Е ЕЛЕМЕНТАРЕН!
ОСТАВКА НА НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕДАТЕЛ И БОЛШЕВИШКА ПОДЛОГА!
22.09.2020 12:15 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още